Lad Falke-værktøj klare hverdagens gør det selv-opgaver

30. august 2019

”Gør Det Selv” har i august 2019 testet jem & fix’ værktøjsmærke Falke i form af en skruemaskine, en stiksav, en rundsav, en vinkelsliber, en multicutter og en slibemus, som alle passer til ét og samme 18-voltsbatteri. Konklusionen lyder overordnet, at ”de er stærke nok til at klare de fleste gør det selv-opgaver i hverdagen*”, og dette endda til lavpris.

Falke boremaskine - testvinder 2019 af Gør Det Selv

Hverdagens værktøj med 5 års garanti

"Gør Det Selv" fortsætter deres ærlige vurdering af mærket med at anbefale ”Køb eventuelt en dyrere maskine af de typer, du bruger mest, og lad Falke tage sig af resten*.”

Det lægger sig faktisk meget godt op ad, hvad vi i jem & fix selv ønsker at signalere med vores værktøjsmærke Falke. Vi henvender os til gør det selv-folket, som både sætter større og mindre projekter i søen samt vedligeholder deres bolig i hverdagen. Til dem har vi udviklet Falke-serien, som er en solid værktøjsserie til en yderst fornuftig lavpris.

I den løbende udvikling af Falke-værktøjet er der fokus på kraft, præcision og pålidelighed. Falke-værktøjet FFU-testes og har en kvalitet, der gør, at jem & fix yder 5 års garanti på alle vores Falke-maskiner.

 

Læs testresultaterne på gørdetselv.dk

Vil du læse mere om resultaterne af de enkelte test af de seks stykker værktøj fra Falke, kan du læse artiklen ”Komplet værktøjssæt på batteri til 3.000 kr.” på gørdetselv.dk her:  https://goerdetselv.dk/vaerktoej/komplet-vaerktoejssaet-paa-batteri-til-3-000-kr

 

Se hele Falke-sortimentet her

 

*Citat fra artiklen ”Komplet værktøjssæt på batteri til 3.000 kr.” bragt i GØRDETSELV.DK 13/2019 s. 52-55 af Peter Hyldahl.