Konkurrenterne får baghjul på batterier20. december 2019

jem & fix' batterier vinder bedst til prisen 2019

Falcon, Maverick, Magic Taboo er ”Bedst til prisen”

Batteritesten foregik på den måde at en professionel fyrværker sendte 41 batterier til vejrs, mens dommer Michael Wulff Pedersen fra en afstand på 25-30 meter iagttog, tog noter og gav en karakter fra 1-6 for hvert batteri. På forhånd vidste han ikke hvilke batterier, han fik vist. Han kendte kun prisen.

For batterier i prisklassen op til 200 kr. blev Falcon kåret som "Bedst til prisen". Falcon var samtidig det billigste batteri i hele testen med en pris på kun 59 kr. Batteriet fik fem ud af seks mulige stjerner og følgende kommentar: ”Viftebatteri med vinklende skud, tempo og gode effekter – guld, sølv og knas. Lang varighed. Her får man virkelig meget for 59 kr.*”

For prisklassen 201-500 kr. løb endnu et batteri fra jem & fix med kåringen ”Bedst til prisen”. Batteriet hedder Maverick, koster 289 kr., fik fem ud af seks stjerner og følgende ord med på vejen af dommeren: ”Vældig underholdende og varieret viftebatteri, flotte farver og buketter. Går man efter en god deal, så er dette batteri vældigt godt til prisen.*”

I prisklassen 501-1000 kr. løb Magic Taboo også fra jem & fix af med "Bedst til prisen"-anbefalingen. Men hele seks ud af seks stjerner og til 548 kr. får man "Smæk for skillingen og højt tempo. Batterier har alt, hvad man kan ønske sig: Store buketter, flotte farver og fine kombinationer. Her får man rigtig meget krudt og underholdning for pengene. Det koster jo næsten kun det halve af flere konkurrenter.", lyder det fra dommer Michael Wulff Pedersen i Jyllands-Posten*.

Det er ikke første gang jem & fix hiver gode resultater hjem i fyrværkeritests hos Jyllands-Posten. I 2018 havde lavprisbyggemarkedet således også to ”Bedst til prisen-batterier. Produktchef Mogens Rosendal fra jem & fix fortæller:

- Det er en kæmpe glæde at vide, at vi igen i år har fat i den lange ende, når det gælder høj kvalitet til lav pris på vores batterier Falcon, Maverick og Magic Taboo. Et ”Bedst til prisen”-testresultat som dette i Jyllands-Posten vurderet af en fyrværkeriekspert som Michael Wulff Pedersen cementerer bare, at vi er på ret kurs, og at flot festfyrværkeri ikke nødvendigvis behøver koste en formue.

Fyrværkeri må affyres fra 27. december til 1. januar

Fyrværkerisalget startede d. 15. december og er allerede i fuld gang, men husk det er først fra d. 27. december og frem til d. 1. januar, at man må fyre fyrværkeriet af.

Udover batterier og raketter langes der også adskillige sikkerhedsbriller over disken, og vi kan kun opfordre til at behandle al fyrværkeri med største forsigtighed og følge Sikkerhedsstyrelsens 5 fyrværkeriråd og passe godt på hinanden børn som voksne.

 

*Kilde: Jyllands-Posten 2019.

Del denne side: