KFUM-Spejderne og jem & fix indgår partnerskab9. marts 2015

Fællesskab og lokal forankring er udgangspunktet for det nye partnerskab mellem KFUM-Spejderne og jem & fix.

“KFUM-Spejderne udvikler børn og unge til at indgå i værdifulde fællesskaber og tage samfundsansvar. Vi lærer børn og unge at tage vare på sig selv, hinanden og naturen. Det er udgangspunktet for alle vores aktiviteter, uanset om vi bygger en rutsjebane eller tager på spejderløb”, fortæller Michael Seeberg formand for KFUM-Spejderne i Danmark og fortsætter: “Partnerskabet giver KFUM-Spejdere i hele Danmark mulighed for at lave flere, bedre og anderledes aktiviteter. Spejdergrupper får adgang til byggematerialer af høj kvalitet og mulighed for at lave spejderaktiviteter i mange af de nye jem & fix-butikker, der åbner landet over i de kommende år.

For jem & fix giver partnerskabet mulighed for at vise mange flere familier, hvordan de i fællesskab nemt kan skabe spændende gør-det-selv projekter, når de får fif og gode ideer af spejderne ude i de nye lokale butikker rundt om i Danmark.

“Vi leverer materialer af høj kvalitet til gør-det-selv byggeprojekter, og spejderne er fantastisk kreative og gode til at skabe robuste byggeprojekter. Sammen kan vi inspirere familier til at bygge selv”, siger Claus Petersen direktør for salg, indkøb og marketing i jem & fix.

Om KFUM-Spejderne
KFUM-Spejderne er en af landets største børne- og ungdomsorganisationer med omkring 25.000 medlemmer. Vi arbejder for at støtte børn og unge i at blive selvstændige, ærlige, demokratiske og ansvarlige voksne, der har respekt for deres omverden og naturen.

Om jem & fix
jem & fix A/S er en dansk kæde af lavpris byggemarkeder. Kæden beskæftiger ca. 1.200 ansatte og vil i 2015 nå en omsætning på 2,0 mia. DKK. Butikkerne er fordelt ud over hele landet, og i løbet af foråret 2015 runder jem & fix butik nummer 100. jem & fix er af pris- og forbrugertjenesten pricerunner.dk, to år i træk kåret til Danmarks billigste byggemarked.

Del denne side: