jem & fix slår dørene op til nye flotte lokaler i Aars, Brande, Nykøbing Sj og Rønne 12. september 2018

jem & fix melder klar til åbningsfest søndag d. 15. september i Aars, Brande, Nykøbing Sj og Rønne.

En nyttig sækkevogn til alt det tunge, et læs træpiller til den kolde tid eller masser af maling til lavpris til at friske boligen op med. Du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til fire nye flotte byggemarkeder fyldt med lutter gode lavprisvarer til skarpe åbningspriser søndag den 16. september på Vestergårdsvej 2 i Brande, Siriusvej 2 i Nykøbing Sj, Åkirkebyvej 53 i Rønne og Keldgårdsvej 3 i Aars. De fire butikschefer og deres team er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. Butikschef Bo Poulsen i Brande fortæller:

- Vores fire nyistandsatte butikker er alle fyldt til randen med nye varer både inde og ude. På åbningsdagen søndag den 16. september holder vi åbent fra kl. 8 - 20, og der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af prisbillige varer.

Lave priser og høje vækstmål

jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og adm. direktør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

- Udover at levere gode byggematerialer til lave priser har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden. Renoveringen af de tre butikker i Brande, Nykøbing Sj og Rønne samt flytningen til helt nye lokaler i Aars er desuden en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden, som i dag tæller 118 butikker i Danmark.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte adm. direktør Claus Petersen på 76 41 35 00.

Del denne side: