Flyttekasserne er pakket: jem & fix rykker i nye lokaler i Skanderborg 19. marts 2021

Butikschef Christian Jørgensen og hans team er klar til at byde velkommen til lokale fix det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- Vi glæder os til at se de lokale kunder og vise dem vores nye butik fyldt til randen med byggematerialer, værktøj, maling, el- og vvs-artikler og meget mere. Vi holder åbent hver dag fra 8-19, så kom forbi Danmarksvej 23A i Skanderborg og se vores nye, flotte lokaler, fortæller Christian Jørgensen.

Glæd dig til åbningsfest senere på året

Butikken slår dørene op som planlagt, men festlighederne må vente, til vi på forsvarlig vis kan fejre den nye butik. Kunderne og butiksteamet har derfor den store åbningsfest og åbningsavis til gode. Men selvom der ikke bliver en åbningsfest i denne omgang, kan kunderne som altid regne med masser af gode varer til lavpris. 

På grund af corona-situationen er der fortsat en del restriktioner, som skal efterleves. Ved mange fremmødte på samme tid lukker butikken derfor kunder ind i hold. Eventuel kø vil ligeledes blive opdelt i mindre grupper. Så pas på hinanden og hold afstand – også i jem & fix.

Alt du skal bruge til dine fix det selv-projekter

Det summer af forår i luften, og det varmere vejr giver lyst til projekter i haven. På jemogfix.dk har vi samlet en masse fix det selv-film og trin for trin-guides samt materialelister, så du nemt kan komme i gang med at fixe dine haveprojekter. Du kan bl.a. se, hvordan du effektivt renser dine havefliser, din træterrasse eller dit plankeværk. Du kan også se, hvordan du laver en smuk plantevæg, et espalier, en havesti eller et bålsted.

124 lokale selvbetjeningsbutikker

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi. Vi har 124 selvbetjeningsbutikker, som er indrettet ens og overskueligt og med synlig skiltning, så det er let at handle, og vores kunder nemt selv kan finde varerne.

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankrede med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden. De nye lokaler i Skanderborg er en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden og butikkerne, og vi glæder os til at byde velkommen i en ny, flot butik, siger Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix.

På jemogfix.dk kan du altid tjekke lagerstatus og se varernes placering i din lokale butik, inden du besøger os, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er bl.a. en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Butikken i Skanderborg flytter | jem & fix

Del denne side: