jem & fix i Holbæk vinder flot salgsmesterskab29. december 2016

Medarbejderne i jem og fix i Holbæk har god grund til at være stolte af sig selv. For de har vundet detailkædens såkaldte sæsonmesterskab – en intern konkurrence, hvor det gælder om at sælge mere end de 109 andre jem og fix-butikker i landet.

- Det er fantastisk at blive nummer ét og stå med den pokal i hånden. Konkurrencen har været meget motiverende for os alle sammen, og jeg kan godt forstå, hvad der driver sportsfolk, siger butikschef Kim Drewsen, der gennem sine 12 år på posten har prøvet at blande sig i toppen i sæsonmesterskabet flere gange. I 2012 fik butikken en flot andenplads.

En højere enhed

Sæsonmesterskabet er jem & fix' interne salgskonkurrence, som handler om at sælge flest sæsonrelaterede varer henover forår og sommer. Det kan være alt fra jord og gødning til træbeskyttelse og havemøbler.

Ifølge Kim Drewsen er det både en meget enkel og en meget svær øvelse:

- Det handler om at bestille en masse varer hjem og præsentere dem ordentligt i butikken. Men hele butikken skal være ren, ryddelig og i orden, så det hele går op i en højere enhed. Og så handler det om at gå forrest og være engageret, så medarbejderne tager ansvar hver eneste dag, siger han

Velfortjent weekend

Præmien er et ophold i Lalandia med to overnatninger i weekenden den 7.-8. januar. Men kunderne behøver ikke frygte at møde en låst dør, for seks af kædens regionschefer rykker ind og passer butikken. Det glæder regionschef Jacob Dragby sig til:

- De fleste af os regionschefer har en fortid som butikschefer, så det bliver sjovt at komme tæt på kunderne igen. Jeg tror, at det bliver en weekend fyldt med højt humør i butikken, siger Jacob Dragby, der også glæder sig over, at medarbejderne får en hyggelig weekend sammen.

- De har gjort en utrolig flot indsats, og præmien er så velfortjent, siger han.​

Del denne side: