jem & fix i Holbæk er sæsonmestre for 2. gang4. januar 2019

Hyldest fra jem & fix kolleger til teamet i Holbæk

Det er fuldt fortjent med en hyldestbølge og et "godt gået" fra jem & fix kollegerne til team Holbæk, der for anden gang på tre år vinder titlen som sæsonmestre i jem & fix. 

Weekendophold og weekendvagt 

Udover hyldestbølgen og pokalen har butikken også vundet et weekendophold med fuld forplejning og forkælelse i København med masser af god mad og hyggelige arrangementer i byen samt overnatning på Grand Hotel, alt imens regionschefer fra hele landet tropper op for på skift at passe butikken og tage weekendvagten i Holbæk.

Det vundne weekendophold skal indløses i den kommende weekend, så hvis du gæster jem & fix i Holbæk lørdag d. 5. eller søndag 6. januar, så vil du blive mødt af en hel ny besætning bag roret. Måske kommer de på gyngende grund et splitsekund eller to, men vi har simpelthen taget chancen og sat et hold af regionschefer til at bemande butikken sammen med HR- og driftschef Peter Nyboe, for at give butikspersonalet en velfortjent pause.

Butikschef i jem & fix i Holbæk Kim Drewsen er da også særdeles tilfreds med sejren og holdets indsats samt de kompetente weekendafløsere:

- Vi nappede sejren i 2016 og så igen i 2018, og jeg er svært tilfreds med, at vi igen kan løfte pokalen højt over hovedet. Det er intet mindre end fantastisk og bunder i en kæmpe holdindsats, og jeg glæder mig meget til en hyggelig og afslappende weekend i København sammen med resten af holdet og er sikker på, at butikken er i trygge og kyndige hænder imens.

Overtagelse af butiksdriften i en konkret butik er nu heller ikke helt uvant for, da det er en flerårig tradition at fejre sæsonmestrene med en friweekend på denne måde. Og selvom det ikke er hver dag, at regionscheferne står bag kassen, så er der godt humør over hele linjen forud for weekendvagten i Holbæk. Regionschef Jacob Dragby fortæller:

- Det er et par dage siden, jeg sidst har stået i kassen og trimmet hylder, men jeg glæder mig til at få den daglige butiksdrift helt ind under huden. Det bliver med garanti en sjov og lærerig oplevelse, og jeg er sikker på, det bliver en fantastisk weekend både for team Holbæk, der tager på weekendtur, og for os regionschefer, der bemander butikken i Holbæk og forhåbentligt også for de kunder, der kigger forbi og handler og hilser på nye ansigter i butikken. 

Driftschefen i den røde trøje 

HR- og driftschef Peter Nyboe, der til dagligt har sit virke på jem & fix’ hovedkontor i Vejle, trækker også i den røde arbejdstrøje og giver et nap med i butikken i Holbæk i weekenden, og han er helt enig med Jacob Dragby i, at der venter en god og berigende oplevelse:

- Jeg har gennem årene selv været butikschef i flere af vores butikker, og det er sjovt og meget givtigt at føle pulsen i en butik igen. Det er så fortjent at Kim og teamet, der til daglig styrer jem & fix i Holbæk, får sig en pause i denne weekend oven på de flotte resultater, der har givet dem titlen som sæsonmestre i 2018.

Mon ikke det bliver en flok glade og positive medarbejdere, der mandag vender tilbage med fornyede kræfter og ekstra kampgejst oven på en afslappende weekend i København og med vinderpokalen i hus. Det er i hvert fald godt gået for teamet i Holbæk, at de er blevet sæsonmestre ikke bare én, men hele to gange på få år.

 

Del denne side: