jem & fix hylder og støtter ildsjæle22. september 2016

En ildsjæl, der brænder for fart

Nu er fart jo ikke en fremmed faktor for jem & fix. Vi har ærligt talt en vækstkurve, der brøler derudaf i samme sikre stil, som når racerkører Kasper Aaskov sætter sig bag rattet i sin Chevrolet Camaro og ræser afsted.

Og Kasper Aaskov er netop en af de ildsjæle, vi har valgt at hylde og støtte i år. Kort fortalt er Kasper Aaskov ny i DTC, og 2016 er debutår for ham og Team Aaskov Racing. Men som racerkører er han nu ikke et uskrevet blad. Han har både været danmarksmester i rallycross og HMS 76 kl., så selvom Kasper Aaskov er en afdæmpet og eftertænksom vestjyde offroad, er hans engagement og passion for racerløb onroad ikke til at tage fejl af. Ja, faktisk gennemsyrer det alt, hvad han rører ved og griber så meget om sig, at både familie og venner er 100 % på, når Team Aaskov Racing gør klar til løb.

- Det er en livstil! Jeg har benzin i blodet og har efterhånden fået smittet hele min familie og omgangskreds med det. Det kræver meget mere end en aften eller to i ugen at være racerkører og teamejer. Det er en fuldtidsstilling langt ud over det normale job på 50 timer i ugen. Men det er også meget mere end et job for mig. Det er er en drøm, og efter min mening er det rigtig vigtigt at have noget her i livet at stile efter og drømme om, fortæller Kasper Aaskov begejstret og fortsætter:

- Jeg er dybt afhængig af alle i mit team både på og udenfor banen – og teamet tæller både familie, venner, sponsorer samt en flok virkeligt dygtige mekanikere, som gang på gang fixer Camaro’en og holder mig godt kørende. Team Aaskov Racing vil  være en fast del af toppen i  dansk motorsports kongeklasse DTC. Det kræver et  team af ildsjæle…og det er vi!

Ildsjæle som fællesnævner for sponsorstrategi

Hos jem & fix værdsætter vi engagement og indlevelse. Det gælder fx lokale kræfter bag små og store gør det selv-projekter ude i landets foreninger og klubber, de mange frivillige ildsjæle i Røde Kors, og gæve KFUM-Spejdere, der gerne vil lære at bygge ting selv fra bunden af. Fællesnævneren er vilje og teamånd. Noget jem & fix også har spottet hos Team Aaskov Racing. Salgs- og indkøbsdirektør Claus Petersen uddyber:

- Vilje, teamånd, engagement og indlevelse er tværgående fællesnævnere for vores forskellige sponsorater. Det gælder også Team Aaskov Racing, og derfor faldt sponsoratet af en ildsjæl som Kasper Aaskov, der sammen med sit team virkelig brænder for motorsport, bare rigtig godt i hak med vores øvrige sponsorstrategi.

Kontakt

For mere information er du velkommen til at kontakte salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen på
76 41 35 00 eller racerkører Kasper Aaskov på 20 14 29 45.

Del denne side: