jem & fix’ hviledag er nærmest en helligdag5. september 2019

jem & fix’ hviledag er ikke hvilken som helst dag. Det er vores femte årlige lukkedag, og den er nærmest mere hellig for os end vores traditionelle lukkedage ifm. jul og nytår. I år falder hviledagen søndag d. 8. september. Det er dagen efter jem & fix’ store årlige personalefest, hvor alle 1700 medarbejdere fra landets 121 butikker samt hovedkontoret og webshoppen er inviteret til et kæmpe brag af en fest.

jem & fix hviledag 2019

Piratparty på plakaten

Der knytter sig som regel et tema til jem & fix’ årlige personalefest, og i år er ingen undtagelse. jem & fix går planken ud med et kæmpemæssigt piratparty lørdag d. 7. september, og mon ikke både Jack Sparrow, Sortskæg og Kaptain Klo kigger forbi og splitter nogle bramsejl, når den festivalinspirerede piratpersonalefest skydes i gang med krudt og kanoner. 

Til at underholde de feststemte jem & fix’ere kommer Scarlet Pleasure, L.I.G.A., Alexander Oscar, Karl William og De Lystige Sømænd, og slaget styres af ingen mindre end kaptajn Jacob Haugaard.

- Vores årlige personalefest står som noget helt særligt i jem & fix regi. Vi skal nemlig feste og fejre de medarbejdere, der er grundlaget for vores succes. Der er derfor blevet knoklet i kulisserne for at levere et brag af en piratfest for alle de jem & fix’ere, der til dagligt knokler for at fylde varer på hylderne, betjene kunder i kassen med et smil og holde gang i driften af vores 121 butikker på bedste vis. De gør et imponerende stykke arbejde, og derfor vil vi gerne kvittere med en imponerende personalefest, fortæller adm. direktør Claus Petersen.

En nærmest hellig hviledag

Lukkedage er ikke det, jem & fix gør mest i, for der er gør det selv-projekter året rundt, og derfor har vi også åbent året rundt. Næsten. Vi holder fire lukkedage ifm. jul og nytår. Det er meget klassisk. Men den femte og sidste lukkedag er helt vores egen. Den falder altid den anden søndag i september, og vi kalder den hviledagen. Og ja, den er nærmest hellig for os og en del af vores firma-DNA. HR- og driftschef Peter Nyboe fortæller:

- jem & fix er bedst, når vores 1700 medarbejdere er glade og positive. Et vigtigt element i at sikre arbejdsglæden og sammenholdet på tværs af kæden er den årlige personalefest. Det er helt naturligt for os at knytte personalefesten sammen med en lukkedag dagen derpå, da det er så velfortjent med en hviledag efter festen til alle dem, der knokler i hverdagen for at gøre jem & fix til et veltrimmet byggemarked. Vi plejer såmænd også at høste god opbakning til denne lukkedag fra vores kunder. Det håber jeg også, at vi gør i år, for vi lukker selvsagt ikke for at irritere vores kunder, men udelukkende for at pleje vores personale.

jem & fix personale gør klar til den årlige fest

jemogfix.dk holder altid åbent

Selvom vores 121 butikker holder hviledag søndag den 8. september, og der gælder særåbningstider lørdag den 7. september, så kan dem, der gerne vil bestille noget, stadig handle hos os på jemogfix.dk, hvor man både kan bestille varer til direkte levering, læse ugens avis, se fix det selv-film og meget mere. 

Men det er helt okay med os, hvis gør det selv-folket også vælger at holde en sjælden men fortjent hviledag nu på søndag sammen med os.

Del denne side: