jem & fix flytter i nye flotte lokaler i Hobro 17. oktober 2019

Butikschef i Hobro Nicklas Roslin og regionschef Jesper Grøn

Klar til åbningsfest

Åbningsavisen bugner ligesom butikken af masser af gode produkter til lavpris både inde i de 1000 m² indendørsarealer og ude i de 700 m² udegård, hvor du kan finde alt fra træbriketter til trappestiger. Butikschef Nicklas Roslin fortæller:

- Her i butikken glæder vi os meget til at byde kunderne velkommen på vores nye adresse på Drejøvej 3, hvor vi serverer kaffe og wienerbrød til de morgenfriske. Vi byder på en ny flot butik fyldt til randen med byggematerialer, værktøj, maling, el- og vvs-artikler og meget mere til alle, der skal i gang med gør det selv-projekter eller bare gerne vil gøre en god handel. Og vi holder åbent fra 8-19, nøjagtigt ligesom vi plejer.

Fra servicemedarbejder til butikschef

Åbningstiderne kender Nicklas Roslin om nogen. Han har været i kæden siden 2012, hvor han startede som servicemedarbejder netop i butikken i hjembyen Hobro. Nogle år senere blev han tilbudt en elevplads, som han gjorde færdig i 2017, og siden da er det gået stærkt. Først som souschef i jem & fix i Nibe og fra marts i år som butikschef på hjemmebanen i Hobro, hvor han da også har boet 21 af sine blot 23 år. HR- og driftschef Peter Nyboe fortæller:

- Det stod tidligt klart, at Nicklas havde en leder i maven. Han er hverken bange for at tage fat eller tage ansvar, og han ved, hvad der skal til for at drifte en butik mest effektivt, og når han sparker til bolden, så ved han, hvor han vil placere den og har samtidig troen på, at den går i mål. Det er en stærk egenskab at have, når man skal lede og inspirere et team og i fællesskab få en butik til at køre godt. Og det kan han.

Butikschef Nicklas Roslin supplerer: 

- Da jeg startede som elev i jem & fix i 2015 erfarede jeg hurtigt, at hvis man giver den en skalle og hænger i med uddannelsen og forstår at favne vores butikskoncept, så er vejen til ansvar og en lederstilling banet. At det så skulle gå så hurtigt, at jeg nu her som 23-årig står som butikschef i min hjemby, det er jo bare helt fantastisk, og jeg sætter stor pris på de butikschefer og regionschefer, der har været med til at opmuntre mig undervejs og løfte mig frem til der, hvor jeg står i dag og er klar til at åbne vores nye flotte butik i Hobro.

Åbent alle dage 8-19

Butikken i Hobro har ligesom de øvrige 120 butikker i Danmark åbent fra 8-19 alle dage, så når man ikke lige forbi på åbningsdagen, så er dørene også åbne på alle andre af ugens dage, for åbningsfesten i Hobro fortsætter hele ugen.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte HR- og driftschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Del denne side: