jem & fix er klar til hele fire butiksåbninger tirsdag d. 8. marts3. marts 2016En plantesæk til drivhuset, nye belægningssten til indkørslen eller en gasgrill til terrassen. Du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til splinternye byggemarkeder fyldt med lutter gode lavprisvarer til ægte først til mølle-pris tirsdag den 8. marts på Rugmarken 11 i Farum, Lægårdsvej 2-6 i Lystrup, Brogårdsvej 22 i Videbæk og Japanvej 28 i Slagelse. Alle fire butikker melder sig klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- På åbningsdagen den 8. marts holder vi åbent fra kl. 8 - 20, og der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af prisbillige varer, fortæller butikschef i Videbæk Steffen Højfeldt.

Lave priser og høje vækstmål
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

- Efter snart 28 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden.

Vækster også i Sverige
Til trods for at jem & fix er en virksomhed med ærkedanske rødder, har vores svenske naboer også taget lavpriskæden til sig, og jem & fix vækster også i Sverige og tæller i dag 36 svenske butikker.

Kontakt
For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbsdirektør Claus Petersen på 76 41 35 00 eller cpt@jemfix.com.

Del denne side: