jem & fix-elever imponerede9. marts 2015

Der blev gået til opgaven med krum hals, da 2. årseleverne i sidste uge overtog ansvaret for butiksdriften i fire jem & fix-butikker. De løste opgaverne målrettet og i tæt samarbejde lige fra budgetlægning til forårsklargøring af butikkerne. En begejstret butikschef i jem & fix i Kolding Per Abrahamsen fortæller:

- Butikken i Kolding blev mandag morgen indtaget af et hold topengagerede elever fulde af kampgejst. De skiftedes til at betjene kassen, bestille varer og holde hylderne fulde og butikken præsentabel, alt imens de tog sig godt af kunderne. Ikke så mærkeligt at Kolding løb af med sejren, da der skulle kåres en vinderbutik.

Elevernes selvtillid har tydeligvis også fået et nyk op. Nikolaj Baudtler, der til daglig er elev i jem & fix i Kalundborg, fortæller således om sin oplevelse i butikken i Kolding:

- Vi fik frie tøjler til at køre selvstændigt, og det var en meget positiv oplevelse. Det har virkeligt været fedt og lærerigt, og det er bestemt noget, jeg kan anbefale til de kommende elevhold, da man virkelig udvikler sig.


Både Solveig Petersen og underviser ved IBC Søren Juel kalder da også uden tøven projektet for en succes, og Søren Juel fastslår:

- Alle fire elevteams har ydet en kæmpe indsats. Deres entusiasme og drive har fyldt butikkerne med positiv energi og taget os alle med storm. Det var marginaler, der gjorde at team Kolding løb med sejren. Og vores nervøsitet forud for projektet blev hurtigt gjort til skamme af elevernes imponerende præstation.

Kontakt
For yderligere information er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Solveig Petersen fra jem & fix på 76 41 35 00 eller sop@jemfix.com.

Del denne side: