jem & fix åbner nye butikker i Hinnerup og Fredensborg13. april 2018

Åbningsfest i Hinnerup og Fredensborg

Brædder og blomster

Hvad går du efter? En praktisk plantekasse fyldt med farverige margueritter eller måske en højtryksrenser med terrasserenser. Der er meget mere end gode byggematerialer og praktisk værktøj at vælge imellem i byens nye lavprisbyggemarked, der henvender sig til alle, der godt kan lide at fixe små og store projekter i sin bolig eller have.

Udegårdene huser bl.a. masser af brædder, hegn og plantesække, og når man træder indenfor kan man bl.a. finde alt fra grill og vvs-artikler til træbeskyttelse. Så rammerne og varerne er på plads, og de to butikschefer – Thomas Johansen i Hinnerup og Patrick Holmgren i Fredensborg - melder klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. 

- Vores nye butikker er fyldt til randen med lutter gode lavprisvarer til skarpe åbningspriser både ude og inde. Vi glæder os alle til at byde de lokale kunder velkommen, og til de morgenfriske er der kaffe og kage på åbningsdagen, hvor vi holder åbent fra kl. 8 - 20, fortæller butikschef Patrick Holmgren.

Lave priser og længere åbningstider

jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Derfor har vi også fornyligt besluttet at udvide vores åbningstider i hele landet. HR- og driftschef Peter Nyboe fortæller:

- Søndag d. 4. marts valgte vi at udvide vores åbningstider, så alle jem & fix butikker landet over nu holder åbent hver dag fra kl. 8 - 19. Det betyder 11 timers mere lavpris til vores kunder om ugen samt ens åbningstider alle dage. Så selv hvis du ikke når forbi på åbningsdagen på tirsdag i Hinnerup eller Fredensborg, er der rig mulighed for at kigge forbi senere på ugen, hvis du har et projekt, der skal fixes, eller bare gerne vil gøre en ekstra god handel i åbningsugen.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte HR- driftschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

jem & fix er et moderne lavpris byggemarked i vækst med over 1600 medarbejdere fordelt på 115 butikker i Danmark med hovedkontor i Vejle og 45 butikker med 400 medarbejdere i Sverige. I løbet af 2018 åbner vi desuden de første jem & fix-butikker i Norge.

Vi skærer alle fordyrende omkostninger væk for at sikre vores kunder den laveste pris. Vi er lokalt forankrede med mange butikker, og vi indretter vores butikker ens og overskueligt, så vores kunder nemt kan finde varerne og udøve høflig selvbetjening.

Del denne side: