Jane har sværget til den røde jem & fix-trøje i 25 år5. april 2018

25 år i den samme butik

Vi har 115 butikker. Heriblandt butikken i Hjørring, som har en ganske særlig butikschef. Navnet er Jane Moselund, hun har arbejdet i jem & fix i Hjørring i 25 år og hold da op, hvor er vi glade for det!

Bevares vi har haft nogle 25 års jubilæer i vores snart 30-årige virke som byggemarkedskæde, men vi har langt større erfaring med at fejre 10 års jubilæer, hvis vi skal være ærlige. Dem holder vi så til gengæld også rigtigt mange af.

Men onsdag d. 28. marts kunne vi altså fejre 25 års jubilæum for Jane Moselund sammen med et hav af kolleger, som alle havde trodset kulden og valfartet til Hjørring. HR- og driftschef i jem & fix Peter Nyboe fortæller:

- Det er en kæmpe fornøjelse at have Jane med på holdet. Jane bidrager hver dag til jem & fix’ resultater og er derved en kæmpe gevinst for hele kæden.

En ekstra uges ferie

Som tak for indsatsen gennem 25 stærke år i jem & fix blev Jane Moselund onsdag d. 28 marts behørigt fejret af familie og kolleger med god mad, gode taler, gode gaver som bl.a. talte en ekstra uges ferie.

Så rigtig god ferie og STORT TILLYKKE til Jane!

Adm. direktør Claus Petersen sammen med butikschef i Hjørring Jane Moselund, som kan fejre 25 års jubilæum.
 

 
Del denne side: