Hviledag er en urokkelig jem & fix tradition7. september 2020

jem & fix holder lukket søndag d. 13. september pga. den årlige hviledag.

Personalefest udskydes

I jem & fix har vi i år måttet udskyde vores store personalefest. En fest, hvor vi fejrer alle vores medarbejdere, der yder en kæmpe indsats året rundt. Og indsatsen i år har tilmed været mere end formidabel set i lyset af, at coronapandemien pludseligt ændrede spillereglerne markant. HR- og driftschef i jem & fix Peter Nyboe fortæller:

- Det er med stor beklagelse, at vi har måttet trække stikket til vores årlige personalefest lørdag d. 12. september, men på grund af den igangværende pandemi kan vi naturligvis ikke samle 1800 kolleger til fest. Men et lokalt økonomisk skulderklap vil i stedet blive tildelt hver af vores 124 butikker, så man som butikschef i noget mindre skala kan forsøde sit team på anden vis end med en stor fest.

Hviledag søndag d. 13. september

Festen er normalt et af årets absolutte højdepunkter, og noget som alle ser meget frem til. Som en fast del af fejringen hører dog også hviledagen søndagen efter den årlige personalefest. En dag hvor samtlige butikker i jem & fix i Danmark holder lukket, og denne del af fejringen holder kæden fast i. Adm. direktør i jem & fix Claus Petersen slår fast:
- Fest eller ej så står vi fast på vores hviledag. Den har medarbejderne i høj grad fortjent. Så søndag d. 13. september holder vi lukket i alle 124 butikker. Det rokker vi ikke ved.

Om jem & fix

jem & fix er et moderne lavpris byggemarked i vækst med over 1800 medarbejdere fordelt på 124 butikker i Danmark med hovedkontor i Vejle, 400 medarbejdere og 50 butikker i Sverige og 50 medarbejdere og 5 butikker i Norge. Vi skærer alle fordyrende omkostninger væk for at sikre vores kunder den laveste pris. Vi er lokalt forankrede med mange butikker, og vi indretter vores butikker ens og overskueligt, så vores kunder nemt kan finde varerne og udøve høflig selvbetjening. Læs mere på www.jemogfix.dk.

 

Del denne side: