Henning har været i jem & fix i 25 år18. september 2015

 

Et 25 års jubilæum er en overbevisende lakmustest
En god indikator for os for, om vi har glade og positive medarbejdere, er, når vi kan fejre jubilæum for en medarbejder. 10 års jubilarer har vi mange af, men en 25 års jubilar i en byggemarkedskæde, der for kun 2 år siden selv rundede 25 år som virksomhed, det er alligevel den stærkeste og mest overbevisende lakmustest.

25 års jubilaren hedder Henning Bech Johannesen, og han startede sin karriere i jem & fix i 1990 som butikschef i Silkeborg. Henning tæller med blandt pionererne i kæden, og pionerånden han fulgt ham op gennem årerne. Han er kendt for at gå forrest, knokle på og tage sin del af læsset til stor inspiration for butikspersonalet og øvrige kolleger.

Butikken har nemlig altid ligget i top 10 over de bedst drevne butikker i kæden, som i stor udstrækning kan tilskrives Hennings store engagement og måde at drive butik på. Han drev butikken i Silkeborg, som var det han egen, men med stor respekt for jem & fix-dna’en og med god opbakning fra personalet samt topledelsen i jem & fix ikke mindst. Henning bidrager således til stadighed med vigtig indsigt om dagligdagen på butiksniveau og udfordrer gerne organisationen. Administrerende direktør Svend Pedersen, der selv har været i jem & fix i 27 år og bestredet samme post i alle årerne, uddyber:

- Jeg har personligt ansat Henning tilbage i 1990, og er der en sætning, jeg altid vil forbinde med Henning, så er det: ”Kan det nu passe…?” Gennem årene har Henning nemlig med jævne mellemrum taget fat i mig for at vende forskellige udfordringer med denne vending som indledning, og han har altid været god til at komme med brugbare indspark til organisationen set fra et driftsperspektiv.

Stafetten som butikschef har Henning nu givet videre til yngre kræfter, og han besidder i dag posten som souschef i jem & fix i Ikast, hvilket butikschefen her sætter stor pris på:

- Det er de færreste, der har så kyndig back-up at trække på som mig, og jeg værdsætter til fulde samarbejdet med Henning og drager også stor nytte af de mange års erfaring han har, fortæller butikschef Steffen Højfeldt.

Fejring og ferie
Henning blev tirsdag d. 1. september behørigt fejret af familie og kolleger på Hotel Medi i Ikast, og der var både god mad, gode taler og gode gaver - herunder bl.a. en ekstra uges ferie, som vel kan gøre de fleste medarbejdere både glade og positive.

Så god ferie og STORT TILLYKKE med jubilæet til Henning med tak for 25 års tro tjeneste!

Del denne side: