Hele tre åbningsfester i jem & fix søndag d. 19. maj16. maj 2019

jem & fix er klar til åbningsfest i Klarup, Gørlev og Sønderborg

Butikken i Sønderborg er den tredje af sin slags med drive in i jem & fix' historie, og med nyåbningerne i Klarup og Gørlev oveni er jem & fix nu på hele 121 butikker i Danmark. De tre åbningsfester foregår hhv. på Ingolf Nielsens Vej 31 i Sønderborg, Kirsebærskoven 1 i Gørlev og Jørgensmindevej 20 i Klarup søndag d. 19. maj.

Tag bare bilen og traileren med
En trampolin til de hoppeglade, en plæneklipper til det hurtigvoksende græs eller havemøbler til hygge på terrassen. Fyld vognen, bilen eller traileren op, for du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til de tre splinternye byggemarkeder fyldt med lutter gode lavprisvarer. Det tre butikschefer Mamdouh Abouzayd i Sønderborg, Jan Rasmusen i Klarup og Andreas Clausen i Gørlev og teams er alle klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv- folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. 

- Alle tre butikker er fyldt til randen med nye varer både inde og ude. Vi holder åbent fra 8-19 hver dag, og på åbningsdagen den 19. maj er der gratis kaffe og wienerbrød til de morgenfriske samt masser af gode varer til lavpris. Og i Sønderborg glæder vi os bare ekstra meget til at indvie den nye drive in, fortæller butikschef Mamdouh Abouzayd.

Lave priser og høje vækstmål
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og HR- og driftschef Peter Nyboe udtaler:

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden. Åbningen af butikkerne i Klarup og Gørlev samt flytningen af butikken i Sønderborg og udvidelsen af varegården med drive in er desuden en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden. Så der er gang i åbningsfesterne på søndag, og alle er velkomne.

Kontakt
For yderligere information kan du kontakte HR- og driftschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Del denne side: