Genåbning af jem & fix i Otterup7. juni 2019

Varespejlet står snorlige

Snorlige varespejl.


Fyld vognen til lavpris

Uanset om du mangler nye havemøbler til terrassen, værktøj til gør det selv-projektet eller træbeskyttelse til plankeværket, så gør klar til at fylde vognen, bilen eller traileren, for du kan få det hele til lavpris, når jem & fix slår dørene op til det gennemrenoverede byggemarked på Søndergade 42 i Otterup. Butikschef Ingelise Hansen og team er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle, der gerne vil gøre en god handel.

- Butikken er nu igen fyldt til randen med nye varer både inde og ude. Vi holder åbent fra 8-19 hver dag, og på åbningsdagen den 8. juni er der gratis kaffe og wienerbrød til de morgenfriske samt masser af gode varer til lavpris, fortæller butikschef Ingelise Hansen.

 

Lave priser og lokal forankring

jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Det gælder også i Otterup hvor vi nu med stor glæde atter kan slå dørene op. HR- og driftschef Peter Nyboe fortæller:

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark. Derfor kan vi heller ikke undvære jem & fix i Otterup og er enormt glade for igen at kunne åbne butikken og byde velkommen til åbningsfest nu på lørdag d. 8. juni.

 

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte HR- og driftschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Del denne side: