Flyttefest i Haderslev og åbningsfest i Asnæs18. maj 2018

Åbningsfest i jem & fix Asnæs og Haderslev

Flytte flytte "købmand"

Når vi tirsdag d. 22. maj flytter jem & fix i Haderslev fra Sverigesvej 2 til Christians X’s Vej 6, er det nu engang bare godt købmandsskab, der er på spil. Det drejer sig nemlig om at placere sit byggemarked, hvor der er god plads til, at kunderne kan parkere med både bil og trailer, så de nemt og bekvemt kan få fragtet deres byggematerialer med hjem. Og netop byggematerialerne er der også blevet mere plads til på den nye matrikel. Udegården på 700 m² som huser både brædder, hegn og plantesække er blevet væsentligt større med plads til flere materialer ad gangen, og indenfor i den 1000 m² store butik har indretningen også fået et løft.

Den gamle butik holder åbent frem til og med lørdag d. 19. maj kl. 19. Herefter holder butikken helt lukket d. 20. og 21. maj for at gøre klar til den store åbning i de nye lokaler tirsdag d. 22. maj kl. 8 på Christian X’s Vej 6. Butikschef Peter Boelskifte fortæller:

- Vi kommer til at tilbyde kunderne i Haderslev en flot og indbydende butik, der takket være en optimeret indretning, større udegård samt bedre parkeringsforhold bliver lettere at handle i. Her i butikken glæder vi os til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. Og til de morgenfriske er der kaffe og kage på åbningsdagen, hvor vi holder åbent fra kl. 8 - 20.

Ny butik i Asnæs


I Asnæs venter der derimod de lokale et helt nyt jem & fix byggemarked, og med en udegård på 800 m² og en butik på tilsvarende 800 m² er rammerne på plads, og butikschef Huso Hodzic og team er klar til at tage vel imod en masse lokale gør det selv-folk. 

- Vores nye butik på Industrivangen 2B i Asnæs er fyldt til randen med lutter gode varer til skarpe åbningspriser både ude og inde. Her i butikken glæder vi os meget til at byde de lokale kunder velkommen, og til de morgenfriske er der kaffe og kage på åbningsdagen, hvor vi holder åbent fra kl. 8 - 20, fortæller butikschef Huso Hodzic.

Holdet i Asnæs

Holdet i Asnæs er klar til at holde åbningsfest i den helt nye butik.

Lave priser og længere åbningstider

jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Derfor har vi også fornyligt besluttet at udvide vores åbningstider i hele landet. HR- og driftschef Peter Nyboe fortæller:

- Søndag d. 4. marts valgte vi at udvide vores åbningstider, så alle jem & fix butikker landet over nu holder åbent hver dag fra kl. 8 - 19. Det betyder 11 timers mere lavpris til vores kunder om ugen samt ens åbningstider alle dage. Så selv hvis du ikke når forbi på åbningsdagen i Asnæs på tirsdag, er der rig mulighed for at kigge forbi senere på ugen, hvis du har et projekt, der skal fixes, eller bare gerne vil gøre en ekstra god handel i åbningsugen.

Del denne side: