Flytte flytte ”købmand” - jem & fix flytter i nye lokaler14. marts 2018

 

Og netop byggematerialerne er der også blevet mere plads til på de nye matrikler. Udegårdene på 700 m² som huser både brædder, hegn og plantesække er blevet væsentligt større med plads til flere materialer ad gangen, og indenfor i de 1000 m² butikker har indretningen også fået et løft.

Åbningsfest i Brønderslev og Fredericia

jem & fix melder klar til åbningsfest i to nye butikker i Brønderslev og Fredericia tirsdag d. 20. marts.


De gamle butikker holder åbent frem til og med lørdag d. 17. marts kl. 19. Herefter holder butikkerne helt lukket d. 18. og 19. marts for at gøre klar til den store åbning i de nye lokaler tirsdag d. 20. marts kl. 8 på jernaldervej 1 i Brønderslev og Vejlevej 109 i Fredericia. Butikschefen Tommy Martinsen, Fredericia, fortæller:

- Vi kommer til at tilbyde kunderne i Fredericia en flot og indbydende butik, der takket være en optimeret indretning og flere p-pladser samt bedre parkeringsforhold bliver lettere at handle i. Her i butikken glæder vi os til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. Og til de morgenfriske er der kaffe og kage på åbningsdagen, hvor vi holder åbent fra kl. 8 - 20.

Lave priser og længere åbningstider
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Derfor har vi også fornyligt besluttet at udvide vores åbningstider i hele landet. HR- og driftschef Peter Nyboe fortæller:

- Søndag d. 4. marts valgte vi at udvide vores åbningstider, så alle jem & fix butikker landet over nu holder åbent hver dag fra kl. 8 - 19. Det betyder 11 timers mere lavpris til vores kunder om ugen samt ens åbningstider alle dage. Så selvom du ikke når forbi på åbningsdagen i Fredericia eller Brønderslev på tirsdag, er der rig mulighed for at kigge forbi senere på ugen, hvis du har et projekt, der skal fixes, eller bare gerne vil gøre en ekstra god handel i åbningsugen.

Kontakt
For yderligere information kan du kontakte HR- driftschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

jem & fix er et moderne lavpris byggemarked i vækst med over 1600 medarbejdere fordelt på 115 butikker i Danmark med hovedkontor i Vejle og 45 butikker med 400 medarbejdere i Sverige. I løbet af 2018 åbner vi desuden de første jem & fix-butikker i Norge.
Vi skærer alle fordyrende omkostninger væk for at sikre vores kunder den laveste pris. Vi er lokalt forankrede med mange butikker, og vi indretter vores butikker ens og overskueligt, så vores kunder nemt kan finde varerne og udøve høflig selvbetjening. Læs mere på www.jemogfix.dk.

Del denne side: