Fest og hviledag for alle medarbejdere i jem & fix

04. september 2023

Søndag d. 10. september holder jem & fix hviledag, og derfor har alle butikker i Danmark lukket. Hviledagen ligger dagen efter jem & fix’ årlige personalefest, hvor medarbejdere fra hele landet samles.

Den årlige personalefest er en tradition, og programmet til festen er plukket fra øverste hylde, så de feststemte jem & fix’ere kan godt glæde sig.

- Vores personalefest er noget helt særligt. Vi prioriterer den højt og har knoklet for at levere et brag af en fest. Medarbejderne er grunden til vores succes, så de fortjener at blive fejret, fortæller Claus Petersen, adm. direktør i jem & fix.

En nærmest hellig hviledag

Der er gør det selv-projekter året rundt, og derfor har jem & fix også åbent året rundt. Næsten. Der er i alt fire årlige lukkedage ifm. jul og nytår, men den femte og sidste lukkedag er helt særlig.

- Vi har indført en ekstra lukkedag, fordi et vigtigt element i at sikre arbejdsglæden og sammenholdet på tværs af kæden er vores personalefest. Den femte lukkedag falder altid anden søndag i september, og vi kalder den hviledagen. Den er nærmest hellig for os og en del af vores firma-DNA, siger salgs- og indkøbschef Peter Nyboe.

Webshoppen holder altid åbent

Selv om de fysiske butikker holder hviledag søndag den 10. september, og der gælder særlige åbningstider lørdag den 9. september, kan man stadig handle på jemogfix.dk.

- Men det er helt okay med os, hvis fix det selv-folket også vælger at holde en sjælden, men velfortjent, hviledag sammen med os på søndag, fortæller Peter Nyboe.

Lokale selvbetjeningsbutikker

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi. Der er 126 selvbetjeningsbutikker i Danmark, som er indrettet ens og overskueligt, så det er let at handle.

På jemogfix.dk kan du altid tjekke lagerstatus og se varernes placering i din lokale butik, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er bl.a. en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Grafik om at vi holder hviledag