Falcon batteri "Bedst til prisen" for tredje gang

23. december 2021

Jyllands-Posten har udvalgt 30 nytårsbatterier i tre prisklasser, hvor Falcon for tredje år i træk vinder "Bedst til prisen" blandt de billige batterier op til 200 kr. Herudover høster batterierne Thunderbird og Magic Crystal stor ros i hhv. mellemklassen og den dyre klasse.

Banner med fyrværkeri og grafik fra bedst til prisen

Igen i år opnår batterier fra jem & fix stor hæder i Jyllands-Postens test af nytårsbatterier, hvor Michael Wulff Pedersen som fagdommer og Nicklas Plöen som den entusiastiske amatørdommer har bedømt 30 nytårsbatterier i tre prisklasser. Afskydningen foregik mandag den 20. december på den nedlagte Nato-flyveplads i Vandel.

Falcon vinder i kategorien blandt de billige batterier og bedømmes til "et virkeligt godt køb til 79 kr." og at "der er power på, der er god kvalitet på det hele".

I mellemklassen 201-500 kr. får batteriet Thunderbird fem ud af seks stjerner og ros for "en sej crackling-fontæne, skud med smæk på, imponerende farver og guldpalmer, der blev hængende i luften og gav en god lang oplevelse", og Magic Crystal opnår også fem ud af seks stjerner i den dyre klasse 501-1.000 kr. med bl.a. kommentaren "sindssygt flot batteri med stor variation og lang varighed".

 

Køb og afhent fyrværkeri i butik

De tre batterier kan købes og afhentes i din lokale jem & fix, da alle butikker har det fulde sortiment. Dog tager vi forbehold for, at der kan være midlertidigt udsolgt. 

 

Kilde: Jyllands-Posten d. 20/12 (Se "låst" artikel her)