Eva fra Vordingborg fik sin butik 100-bil8. juli 2015Det kunne lige så vel være historien om at finde en nål i en høstak, men det er det ikke. Det er historien om Eva Rasmussen, der udfyldte en kupon i jem & fix-avisen, afleverede den i en postkasse i sin lokale jem & fix i Vordingborg og vandt en bil for næsen af mange tusind andre deltagere.

Den lokale butikschef i Vordingborg Thomas Groth Hertzberg var særdeles tilfreds med, at det blev en kunde fra lokalområdet, der vandt bilen:

- Det er da et festligt øjeblik, når man kan trykke en kunde i hånden og sige tillykke med din nye bil, fortæller en glad butikschef, der tirsdag den 7. juli kunne overække nøglerne til en overvældet Eva Rasmussen hos den lokale KIA-forhandler Autocentro Vordingborg med forhandler Troels Nielsen i spidsen.

jem & fix og KIA er et godt match
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. På bilsiden udmærker KIA sig ligeledes som en populær spiller på markedet grundet sit udvalg af biler i alle størrelser og prisklasser med markedets bedste garantier.

- Et godt match, mener salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen og fortsætter:

- Det er en rigtig god fornemmelse at kunne glæde en kunde med en flot ny bil fra KIA, som markering af jem & fix’ butik nr. 100 i Danmark. Det var en vigtig milepæl for os, da vi i maj slog dørene op til butikken i Bjerringbro og dermed rundede de 100 butikker, men siden da har vi faktisk åbnet fem yderligere butikker i Bramming, Hornslet, Juelsminde, Nexø og Store Heddinge. Vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden, og dermed har vi efter 27 år i branchen fortsat vækst og lave priser på programmet.

Kontakt
For yderligere information er du velkommen til at kontakte jem & fix’ salgs- og indkøbsdirektør Claus Petersen på 76 41 35 00.

Del denne side: