Endnu engang hæder til jem & fix i Jyllands-Postens batteritest22. december 2020

Falcon vandt bedst til prisen testen hos Jyllands-Posten

Endnu engang skiller jem & fix sig ud i Jyllands-Posten store batteritest, hvor der i år var udvalgt 26 batterier i tre prisklasser. Selvom det ikke blev til hæder i alle tre klasser som sidste år, var begge dommere imponerede over de tre batterier, som jem & fix havde med i testen. Batterierne blev testet 18. december på den nedlagte Nato-flyveplads i Vandel og blev bedømt af den professionelle festfyrværker Michael Wulff Pedersen og Nicklas Plöen, som er amatør, men en erfaren herre, der hvert år bruger mange tusinde kroner på fyrværkeri.

Især prisen på 59 kr. for det billige Falcon batteri, overraskede Michael Wulff Pedersen, som konstaterede, at ”prisen og kvalitet slet ikke hænger sammen, for man får virkelig noget for pengene”.

Derfor blev Falcon igen i år kåret som ”Bedst i test” i prisklassen op til 200 kr. Batteriet var det klart billigste i testen og fik seks ud af seks stjerner.
Der var også ros til sidste års ”Bedst i test”-vindere fra jem & fix. I prisklassen 201-500 kr. får batteriet Maverick fire ud af seks stjerner, mens Magic Taboo får fem ud af seks stjerner i prisklassen 501-1000 kr. Begge batterier får ros for at være gode til prisen.

Køb fyrværkeri i butik eller online

Det er stadig muligt at købe fyrværkeri i din lokale jem & fix. Vi holder åbent frem til 23. december kl. 21, hvorefter butikkerne lukker frem til og med 3. januar 2021 på grund af Corona-restriktioner. Som noget nyt kan du i år bestille fyrværkeri online til levering på hjemmeadresse. Der er sammensat forskellige pakker fx en batteripakke, hvor du kan købe alle tre batterier, som var med i testen. Her kan du bestille til og med 28. december.

 

Kilde: Jyllands-Posten d. 22/12 (Se artiklen her)

Del denne side: