Driftige butikselever driver jem & fix20. februar 2015

Eleverne Nikolaj Baudtler og Simone Kofoed 
D. 23.-25. februar er eleverne
Nikolaj Baudtler og Simone 
Kofoed klar til at overtage
butiksdriften i jem & fix i Give,
Fredericia, Kolding og Middelfart
sammen med 21 andre elever


Det er i hvert tilfælde det jem & fix’ elever kan se frem til, når de fra mandag d. 23. til onsdag d. 25. februar overtager den daglige ledelse af butikkerne i Fredericia, Kolding, Middelfart og Give. Alle medarbejdere i de fire butikker træder et skridt tilbage og holder fri i perioden bortset fra souschefen og butikschefen, som indtager rollen som kyndige konsulenter og yder eleverne professionel backup. Butikschef i Fredericia Martin Holm udtaler:

- Alle medarbejdere i butikken er meget spændt på, hvad de kommer tilbage til, altså positivt set. Derudover synes alle, det er en super idé at få eleverne ud af vante rammer og så at sige give dem ”nøglerne” til butikken. Nu har vi jo også selv en elev, der skal med, og han er meget spændt og glæder sig. Ja, vi glæder os alle sammen.

Butiksdrift kalder på samarbejde
For eleverne ligger der en vigtig opgave i at samarbejde om at præsentere og styre butikken bedst muligt, så kunderne får en god oplevelse, når de træder ind i jem & fix. Udover den gulerod, der ligger i at få tildelt ansvaret for butiksdrift, bemandingsplan og fordeling af arbejdsopgaver, vil der også blive kåret en vinderbutik målt på omsætning, initiativ, stemning og samarbejde på tværs i butikken, så humøret er i top og kampgejsten stor blandt de 23 salgsassistentselever.

Der vil være 5-6 elever pr. butik, og rollefordelingen skal de selv fastlægge forud for ”butiksovertagelsen” d. 23. februar. De skal også lave et budget og komme med konkrete forslag til optimering af salgslokalet, og hele øvelsen er en vigtig del af elevernes sidste skoleophold på IBC Innovationsfabrikken i Kolding, hvor de har mulighed for at afprøve teorien i praksis. Underviser Søren Juel fra IBC udtaler:

- Visse ting kan ikke simuleres i et klasselokale, og den styrke disse elever besidder, glæder jeg mig meget til at se leveret i praksis. HR assistent Solveig Petersen, der er elevansvarlig i jem & fix, er enig og fremhæver:

- Vi har dygtige elever, som gerne vil udfordres og udvikles, og derfor tør vi godt stille høje krav og tildele dem ansvaret for butiksdriften med kyndig assistance fra den daglige butiksledelse. Det er afgørende at få samarbejdet til at fungere i grupperne, og vi vægter deres evne til at kommunikere effektivt med hinanden højt, når vi skal vurdere deres indsats, idet et velfungerende team sikrer vores kunder den bedst mulige helhedsoplevelse.

Kontakt
For yderligere information er du velkommen til at kontakte HR assistent Solveig Petersen på 76 41 35 00 eller sop@jemfix.com.

Del denne side: