De to batterier Maverick og Magic Taboo fra jem & fix vinder Jyllands-Postens batteritest28. december 2018

Det billigste batteri er det bedste

Hvis man gerne vil fremføre et imponerende fyrværkerishow og stadig have lidt tilbage til nytårstorsk, champagne og kransekage, så anbefalede dommer i batteritesten Michael Wulff Pedersen i Jyllands-Posten d. 26. december, at man skulle skynde sig i jem & fix. Og hvorfor gjorde han så det? Årsagen var de to vinderbatterier Maverick og Magic Taboo fra jem & fix, der helt tog fusen på dommeren.

Maverick til blot 289 kr. kaldte Michael Wulff Pedersen et decideret røverkøb og gav det topkarakter med 6 stjerner. Han roste det desuden for at have flotte buketter og stor variation og kaldte det ”et lille fyrværkershow” og ”et virkeligt imponerende, smukt og velkomponeret batteri til prisen”.

Om Magic Taboo til 599 kr. sagde Michael Wulff Pedersen følgende til Jyllands-Posten:

- Til den pris er det et formidabelt batteri. Det har alt, hvad man kan ønske sig af gode effekter, store buketter, flotte farver, gode kombinationer, tempo og overraskelser. Det er også stille undervejs, men slet, slet ikke kedeligt. Det kunne jeg godt finde på at købe til mig selv.

 

Køb og hent i butik

Alle 118 jem & fix-butikker forhandler fyrværkeri. Butikkerne har en container nær butikken, så batterier og raketter købes og hentes samme sted. Af sikkerhedsmæssige årsager lagres kun mindre mængder af gangen, og derfor kan der opleves midlertidigt udsolgte varer, som dog kan nå at blive leveret senere på dagen eller dagen efter.

Men generelt kan vi anbefale at være ude i god tid, da det går virkeligt stærkt derude. Ikke mindst med de to testvindere Magic Taboo og Maverick.

 

Fyr af med sikker stil

Og når fyrværkeriet så er i hus, så betaler det sig at forberede sig. For at sikre den mest optimale fyrværkerioplevelse er det altafgørende at sikkerheden er i top, og ift. batterier er det vigtigt med et stabilt underlag som fx asfalt eller fliser og desuden er afstand – gerne 30 meter væk - afgørende både for sikkerheden, men såmænd også ift. at se de smukke fyrværkeri.

Du kan købe beskyttelsesbriller mv. i jem & fix, og vi henviser i øvrigt til Sikkerhedsstyrelsens 5 fyrværkeriråd og ønsker en god og sikker nytårsaften med masser af festfyrværkeri: https://www.sik.dk/privat/gor-det-sikkert/fyrvaerkeri/de-5-fyrvaerkerirad#

Kilde:

Citater og uddrag fra Jyllands-Posten stammer fra artiklerne ”Billigt batteri tog fusen på festfyrværkeren” samt ”Et byggemarked har to nytårsbatterier, der får en garvet festfyrværker til at måbe” fra onsdag d. 26. december 2018. Læs mere i Jyllands-Posten her: https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11091673/et-byggemarked-har-to-nytaarsbatterier-der-faar-en-garvet-festfyrvaerker-til-at-maabe/

Del denne side: