Danmarks billigste byggemarked for fjerde år i træk!10. maj 2016

Hele 70 % billigere end dyreste konkurrent. Det er da til at tage og føle på! Tallet stammer fra pris- og forbrugertjenesten Pricerunners pristjek, der for fjerde år i træk udnævner jem & fix som Danmarks billigste byggemarked målt op mod andre byggemarkeder som fx Bauhaus, Bygma, 10 4 og XL Byg for at nævne nogle eksempler.

Det kan med andre ord godt betale sig at tjekke priser, inden man kaster sig ud i weekendens gør det selv-projekter. Ifølge Pricerunner blev  prissammenligningen foretaget i uge 15 på baggrund af 17 udvalgte varer, der alle er gængse produkter på gør det selv-folkets indkøbsseddel, og de er enten identiske eller kvalitetsmæssigt tilsvarende. Alle priser er fundet online og efterfølgende tjekket i aviser og markedsføringsmateriale, og desuden har de respektive butikker blevet kontaktet for at verificere den aktuelle pris i tilfælde af tvivl. Se mere i pressemeddelelsen fra Pricerunner "Danmarks billigste byggemarked er jem & fix"

Direktør for Pricerunner Martin D. Andesern fortæller:

- Vores omfattende indsamling af priser hos de danske byggemarkeder afslører, at det er et marked med meget store forskelle i priserne på identiske produkter. Han fortsætter: 

- Hvis man ved, hvad man vil have, er der en stigende tendens til at sammenligne priser på nettet, inden man handler, og prisbevidste danskerne er der mange af. Det kan vi tydeligt mærke hos Pricerunner.

Salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen er enig i, at danskerne generelt er et prisbevidst folkefærd, og mange af dem har gennem 28 år støttet op om kædens lavpriskoncept. Claus Petersen uddyber:

- jem & fix er et byggemarked med lavpris som sin kerne, og vi har et klart defineret mål om, at vi vil være billigst. Vi vil også tilbyde alle vores kunder den samme lave pris, uanset om de køber 1 eller 10 stk. gipsplader. Med Pricerunners kåring af jem & fix som Danmarks billigste byggemarked for fjerde år i træk cementeres det for alvor, at vi er på rette spor og er der i markedet, hvor vi gerne vil være.

Et andet mål for jem & fix er at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal jem & fix i nærheden. Med åbningen af butik nr. 109 og 110 tirsdag den 17. maj i Dronninglund og Gilleleje tager kæden endnu et vigtigt skridt mod de 125 butikker. 

Kontakt
For yderligere information er du velkommen til at kontakte salgs- og indkøbsdirektør Claus Petersen fra jem & fix på 76 41 35 00 eller cpt@jemfix.com.

Kåret som Danmarks billigste byggemarked for fjerde år i træk

Del denne side: