Byggemarkedet med lavpris fylder 34 år

25. marts 2022

Vi er ikke som de andre byggemarkeder. Vi er et lavpris byggemarked. Danmarks eneste lavpris byggemarked. Vi gør tingene på vores egen måde, og det gør vores kunder også.

Grafik med fødselsdag

Den første jem & fix-butik kom til verden, nærmere bestemt Fredericia, i 1988. Allerede dengang var der en klar målsætning om at være Danmarks bedste lavpris byggemarked. Siden da har vi haft vokseværk. Kalenderen siger 2022, og butiksantallet er steget til 124 - og lige om lidt runder vi 125 butikker i Danmark med åbningen i Odense SV.

Selvom vi er vokset på antal butikker, er det stadig vores fornemste opgave at levere lavpris til det danske fix det selv-folk, og det er faktisk meget enkelt. Vi har fokus på et klart og tydeligt koncept, så hverken medarbejdere eller kunder er i tvivl om, hvad jem & fix står for.

 

DNA’et i jem & fix

Selvbetjeningsbutikker…

Vi har høflig selvbetjening i vores butikker – det holder nemlig lavprisen lav. Butikkerne er indrettet ens og overskueligt og med synlig skiltning, og på jemogfix.dk kan man ligeledes tjekke lagerstatus på alle vores varer og se varens placering i den lokale jem & fix-butik.

 

Du kan ikke bruge prisen som undskyldning…

Vi hylder fix det selv-folket og de mange spændende projekter rundt om i det ganske land. Og vi ved, at man kommer bedst fra start (og får det bedste resultat) med gode materialer og det rigtige værktøj – selvfølgelig til lavpris.

 

Vi er lokale…

Der er altid en jem & fix-butik i nærheden. Vi har nemlig 124 selvbetjeningsbutikker fordelt over hele Danmark, så vores kunder nemt kan hente de materialer, de lige står og mangler.

 

Vores lavpris er ens for alle…

Vi har ingen kundeklubber, fordelsprogrammer eller medlemspoint. I stedet har vi lavpris til alle - hver dag, uanset om du køber lidt eller meget.

 

Dygtige medarbejdere driver konceptet

En virksomhed i vækst kræver medarbejdere i vækst. Og vores dygtige butikspersonale er i den grad den vigtigste ingrediens i opskriften på at skabe en byggemarkedskæde med et koncept, der fungerer både i Danmark, Norge og Sverige.

 

Tak til vores kunder

Med høflig selvbetjening har vores kunder en stor andel i at hjælpe os med at holde lavprisen lav. Jo mere selvbetjente vores kunder er, jo lavere er prisen, så jem & fix siger også stor tak til vores kunder, og vi ser frem til mange år fyldt med lutter gode lavprisvarer til fix det selv-folket.

 

Se den store fødselsdagsavis her.

 

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte marketing- & e-commerce chef Anna Paludan på 7641 3500.