Byggemarkedet med de lave priser fylder 30 år11. april 2018

Lavpris og høflig selvbetjening

I 1988 åbnede vi det første lavpris byggemarked i Fredericia. I dag har vi 115 af slagsen over hele landet. Så der er sket meget, men ikke på lavprisen. Vi havde lavpris dengang, har det lige nu og i morgen. De lave priser er nemlig kernen i vores koncept. Vi skærer alle de fordyrende led, processer og udgifter fra og tjekker konkurrenternes priser og markedet hver dag, så vi altid sikrer lavpris.

En anden grundpille i vores koncept og succes er høflig selvbetjening. Vi har således ikke en masse medarbejdere ansat til at rådgive og give enkelte handlende særbehandling, men vægter i stedet lave priser til alle højere bl.a. vha. benhård lagerstyring, effektiv vareopfyldning og personlig betjening i kassen til gavn for alle vores kunder lidt ligesom i dit lokale discount-supermarked. Pga. høflig selvbetjening har vores kunder i høj grad også en stor andel i at hjælpe os med at holde lavprisen lav, for jo mere selvbetjente vores kunder er, jo lavere er prisen. Så tak til kunderne for høflig selvbetjening.

Høflig selvbetjening

Forår og fødselsdag

Den høflige selvbetjening har vores kunder styr på, lavprisen sikrer vi selv, og endelig lader det også til, at der er styr på forårsvejret. For som byggemarked gør det bestemt ikke noget, hvis solskinnet og det gode vejr hjælper os lidt på vej, når fødselsdagen skal fejres, og gør det selv-sæsonen skydes i gang. Adm. direktør Claus Petersen fortæller:

- Det er intet mindre end fantastisk at starte en fødselsdagsuge ud med dejligt forårsvejr og skønt at byde velkommen til et rekordstort antal kunder i den forgange weekend. Det gode forårsvejr er noget, vi godt kan lide i jem & fix, og det kan vores kunder også, for så lyder startskuddet til at komme i haven og fixe alverdens gør det selv-projekter for alvor.

Væksten fortsætter og det skal fejres

Som nævnt har vi 115 butikker, men vi har ikke tænkt os at stoppe der. Vi fortsætter væksten og har planer om at åbne flere butikker. I næste uge åbner vi således to spritnye byggemarkeder i Hinnerup og Fredensborg, og i maj åbner vi i Asnæs. Senere på året kommer turen så til Norge, hvor vi slår dørene op til vores allerførste butikker. Fire styk for at være helt præcis i Larvik, Eidsvoll, Frederiksstad og Elverum.

Så byggemarkedet med de lave priser har masser at fejre med både 30 års fødselsdag og flere butiksåbninger i Danmark og Norge.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte adm. direktør Claus Petersen på 76 41 35 00.

jem & fix er et moderne lavpris byggemarked i vækst med over 1600 medarbejdere fordelt på 115 butikker i Danmark med hovedkontor i Vejle og 45 butikker med 400 medarbejdere i Sverige. I løbet af 2018 åbner vi desuden de første fire jem & fix-butikker i Norge.
Vi skærer alle fordyrende omkostninger væk for at sikre vores kunder den laveste pris. Vi er lokalt forankrede med mange butikker, og vi indretter vores butikker ens og overskueligt, så vores kunder nemt kan finde varerne og udøve høflig selvbetjening. Læs mere på www.jemogfix.dk.

Del denne side: