Åbningsfest i Tilst og Nørresundby14. november 2022

Hylderne bugner med byggematerialer, værktøj og alt til hus og have. Fyld indkøbsvognen, bilen og traileren op, for du kan få det hele, når jem & fix inviterer til åbningsfest og byder på lutter lavprisvarer.

 

- Vi er enormt glade for at kunne byde vores kunder velkommen i de nye lokaler. Butikkerne i Tilst og Nørresundby er blevet konverteret til vores nyeste butikskoncept med drive-in, som blandt andet indebærer, at man nu kan køre helt ind i vores udegård, når man skal foretage sine indkøb. Med introduktionen af drive-in bliver det endnu lettere at være kunde, siger Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix.

 

Butikschef Marco Lo Presti i Tilst er ligesom butikschefen Morten Hauschildt Andersen i Nørresundby klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale fix det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- Vi glæder os til at se de lokale kunder og vise dem deres nye butik med drive-in. Vi holder åbent hver dag fra 8-19, så kom forbi og se vores nye lokaler, fortæller Marco, butikschef i Tilst.

Kør ind, læs på, betal, kør ud

Når du besøger en jem & fix med drive-in, har du mulighed for at handle tunge og svært håndterbare varer direkte i bagagerummet eller traileren. Når du kommer til butikken, skal du bare følge skiltningen.

Der er afmærket, hvor du kan parkere, så du kan læsse dine varer. Det er også muligt at supplere med varer fra butikken, da der er indgang fra udegården. Når du har handlet færdig, registreres dine varer af en medarbejder, så de er klar til betaling, som foregår ved kassen i udegården.

Om jem & fix

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi.

Vores 125 selvbetjeningsbutikker er indrettet ens og med synlig skiltning, så det er let at handle. På jemogfix.dk kan du tjekke lagerstatus og varens placering hjemmefra, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Del denne side: