Ny jem & fix åbner i Odense SV: Kom til åbningsfest 9. juni 2022

Butikschef Michael Pihl Hansen og hans team står klar i de røde trøjer, og de glæder sig til at byde velkommen til lokale fix det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- Vi glæder os til at se kunderne og vise dem deres flotte, nye butik. Hylderne er fyldt op med lavprisvarer, og åbningsavisen gælder jo hele ugen, så vi håber, at mange vil komme forbi, fortæller den forventningsfulde butikschef.

På åbningsdagen den 12. juni er der gratis kaffe og wienerbrød til de morgenfriske fra 7-12, så kig forbi og få en hyggesnak og lidt sødt til ganen. Men husk at butikken først åbner dørene kl. 8.00. 

Tag bare bilen og traileren med

En plantesæk så det kan spire og gro i haven, en praktisk regnvandstønde eller en ny grill til sommerens fester. Fyld indkøbsvognen, bilen og traileren op, for du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op på Magnoliavej 7 i Odense SV og byder på lutter lavprisvarer.

125 lokale selvbetjeningsbutikker

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi. Med den nye butik i Odense SV har vi 125 selvbetjeningsbutikker i Danmark, som er indrettet ens og overskueligt og med synlig skiltning, så det er let at handle, og vores kunder nemt selv kan finde varerne.

På jemogfix.dk kan du altid tjekke lagerstatus og varens placering hjemmefra, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Del denne side: