Åbningsfest i Odder, Hadsund, Helsinge og Ribe

15. november 2021

Når jem & fix slår dørene op til åbningsfest søndag d. 21. november, sker det i hele fire af landets i alt 124 butikker. Butikkerne i Odder, Hadsund og Helsinge er nemlig blevet renoveret, og i Ribe er butikken flyttet til nye lokaler med tilhørende drive-in. Så opfordringen skal derfor lyde: Kør en tur i jem & fix.

Skilt fra jem & fix butiksfacade

Tag bare bilen og traileren med

En nyttig sækkevogn til alt det tunge, et praktisk foldebord eller masser af træbriketter til at varme boligen op med, når temperaturen daler. Fyld indkøbsvognen, bilen og traileren op, for du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op i Odder, Hadsund, Helsinge og Ribe og byder på lutter gode lavprisvarer søndag den 21. november.

Butikschef Charlotte Jacobsen Korntved i Ribe er ligesom butikscheferne Karsten Frandsen i Hadsund, Jens Østergaard Nissen i Odder og Rasmus Vigant Lorentsen i Helsinge klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale fix det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- Vi holder åbent fra 8-19 hver dag, og på åbningsdagen den 21. november er der gratis wienerbrød til de morgenfriske fra kl. 7-12. Hylderne bugner med masser af gode varer til lavpris, og i Ribe glæder vi os desuden meget over at kunne tilbyde drive-in til vores kunder som noget helt nyt, fortæller Charlotte, butikschef i Ribe.

124 lokale selvbetjeningsbutikker

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi. Vi har 124 selvbetjeningsbutikker i Danmark, som er indrettet ens og overskueligt og med synlig skiltning, så det er let at handle, og vores kunder nemt selv kan finde varerne.

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankrede med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden. Renoveringen af butikkerne i Odder, Hadsund og Helsinge samt optimeringen af butikken i Ribe med ny placering og drive-in er en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden og butikkerne, og vi glæder os meget til de fire åbningsfester, siger Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix.

På jemogfix.dk kan du altid tjekke lagerstatus og varens placering hjemmefra, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.