Åbningsfest i Middelfart, Glostrup og Odense C19. oktober 2022

Hylderne bugner med byggematerialer, værktøj og alt til hus og have. Fyld indkøbsvognen, bilen og traileren op, for du kan få det hele, når jem & fix inviterer til åbningsfest og byder på lutter lavprisvarer.

 

- Vi renoverer og optimerer vores butikker med det formål, at de skal være indbydende for vores kunder, og samtidig implementerer vi nye tiltag, som forbedrer arbejdsmiljøet for vores medarbejdere. Når vi om kort tid åbner vores nyrenoverede butikker i Odense C, Middelfart og Glostrup, vil kunderne opleve lysere og mere overskuelige butikker, hvor det er endnu lettere at handle, siger Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix.

 

Butikschef Tim Majker i Glostrup er ligesom butikscheferne Dennis Lægteskov i Middelfart og Christoffer Madsen i Odense C klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale fix det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- Vi holder åbent fra 8-19 hver dag, og på åbningsdagen er der gratis wienerbrød til de morgenfriske. Hylderne bugner med lavprisvarer, og i Glostrup glæder vi os meget over at kunne tilbyde drive-in til vores kunder som noget helt nyt, fortæller Tim, butikschef i Glostrup.

Om jem & fix

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi.

Vores 125 selvbetjeningsbutikker er indrettet ens og med synlig skiltning, så det er let at handle. På jemogfix.dk kan du tjekke lagerstatus og varens placering hjemmefra, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Del denne side: