Åbningsfest i Faaborg og Taastrup

06. marts 2023

Når jem & fix slår dørene op til åbningsfest søndag d. 12. marts, sker det i to af landets nu 126 butikker. Butikken i Faaborg er nemlig flyttet til ny adresse og i Taastrup er der åbnet en helt ny butik.

Butiksskilt på jem & fix butik

Hylderne bugner med byggematerialer, værktøj og alt til hus og have. Fyld indkøbsvognen, bilen og traileren op, for du kan få det hele, når jem & fix inviterer til åbningsfest og byder på lutter lavprisvarer.

- Med åbningen af butikken i Taastrup kommer vi endnu tættere på vores kunder, og det er en del af vores strategiske plan om at være lokalt forankrede. Vi har nu 126 butikker i Danmark, og vi er bestemt ikke færdige med at udrulle nye butikker - der er plads til endnu flere, fortæller Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix.

Butikschef Patrick Müller er ligesom butikschef Bjarne Christoffersen klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale fix det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

- Vi glæder os meget til at byde de lokale velkommen. Vi har gjort os umage og fyldt hele butikken med masser af varer til lavpris. Åbningsavisen gælder hele ugen, så vi håber, at mange vil komme forbi, fortæller Patrick, butikschef i Taastrup.

Om jem & fix

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi.

Vores 126 selvbetjeningsbutikker er indrettet ens og med synlig skiltning, så det er let at handle. På jemogfix.dk kan du tjekke lagerstatus og varens placering hjemmefra, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.