23 vindere melder klar25. juni 2019

Eleverne i jem & fix er vant til udfordringer og gode til at løse dem. Det gjaldt også da dimissionen startede med bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, hvor alle satte nye højder - og enkelte fik udfordret sin højdeskræk.

Den høje stemning fortsatte på HUSET i Middelfart, hvor butikschefer, familie og venner ventede med fælles frokost og overværede overrækkelsen af eksamensbeviser og gaver fra jem & fix.

Elevdimission juni 2019

Adm. direktør Claus Petersen, HR- og driftschef Peter Nyboe og HR-assistent Solveig Petersen ønsker eleverne tillykke og overrækker champagne, ur og eksamensbevis.


Der var festlig stemning, og der blev holdt flere taler til eleverne fra både Claus Petersen, Peter Nyboe, Solveig Petersen og underviser Søren Juel, der gav en meget personlig tale til hver enkelt elev - med inkluderet personlig gave.

Som afrunding på dagen optrådte TV-værten og iværksætteren Emil Thorup under overskriften "Skab jer selv". Han gav elever og de resterende gæster sit syn på personlig udvikling og det hårde arbejde, der ligger i at "skabe sig selv".

Elevdimission 2019

Vinderholdet... Ik' så meget snak.

 

Del denne side: