10 topmotiverede butikschefer er klar til AU Retail10. september 2019

Udannelsesforløbet har til sigte at bygge på og optimere de enkelte butikschefers lederkompetencer både ift. til ledelse af personale og kommunikation med kunder, men også ift. hvordan de i praksis rykker sig på driften af deres butikker inden for det jem & fix koncept, som udgør deres daglige styringsramme. Så faglige kompetencer indenfor konceptstyring og salg samt kommunikation og ledelse bliver afgørende faktorer til at opnå en bedre driftsoptimering og udvikle deres ledelsesstil.

HR-koordinator Jesper Paarup Blicher fortæller:

- Det er nu tredje gang, vi sætter et sådant forløb i gang til gavn og glæde for såvel deltagere som virksomheden generelt. Der er som altid tårnhøje forventninger til de 10 nøje udvalgte deltagere, der nu frem mod marts 2022 skal gennemføre 6 akademifag samt et afgangsprojekt - alt imens hverdagen som butikschef fortsætter vel at mærke. Det bliver pænt hårdt, men samtidigt enormt givende for alle parter. Det peger alle erfaringer fra tidligere års AU Retail-hold med al tydelighed på.

Selvom der ikke lægges fingre imellem ift. at betone udfordringen ved at tage AU Retail-uddannelsen samtidigt med et fuldtidsjob som butikschef, så ser ingen af de 10 deltagere rystede ud. De ser tværtimod ud til at have rigtigt godt styr på, hvad der venter dem, og hvad der kræves af dem, når uddanenlsen starter med konceptstyring som første fag i uddannelsesforløbet.Deltagere (fra venstre): Michael Toft - Tranbjerg / Anders Klemmensen - Gilleleje / Emil Mortensen - Køge / Paso Dergic - Korsør / Kennet Andersen - Ikast / Kasper Rostgaard - Sorø / Thomas Johansen - Hinnerup / Heidi Thomsen - Næstved / Mark Thygesen - Varde / Daniel Laursen - Kjellerup

Underviser: Kim Skaaning (Københavns Erhvervsakademi)

Del denne side: