Åbningsfest i Skagen, Frederikshavn og Frederikssund26. september 2019

Butiksåbninger i Skagen, Frederikssund og Frederikshavn søndag d. 29. september

Tag bare bilen og traileren med

En nyttig sækkevogn til alt det tunge, et praktisk foldebord eller masser af træbriketter til at varme boligen op med, når temperaturen daler. Fyld indkøbsvognen, bilen og traileren op, for du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op i Skagen, Frederikssund og Frederikshavn og byder på lutter gode lavprisvarer søndag den 29. september. Butikschef Karsten Frandsen i Frederikshavn er ligesom butikscheferne Simone Koefoed i Skagen og Bonnie Minerth Olsen i Frederikssund klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. Han fortæller:

- Vi holder åbent fra 8-19 hver dag, og på åbningsdagen den 29. september er der gratis kaffe og wienerbrød til de morgenfriske. Hylderne bugner med masser af gode varer til lavpris, og i Frederikshavn glæder vi os desuden helt utroligt meget over at kunne tilbyde drive in til vores kunder som noget helt nyt.

Lave priser og høje vækstmål

jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og HR- og driftschef Peter Nyboe udtaler:

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden. Renoveringen af butikkerne i Skagen og Frederikssund samt optimeringen af butikken i Frederikshavn med ny placering og drive in er desuden en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden, og vi glæder os meget til de tre åbningsfester på søndag, og alle er velkomne.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte HR- og driftschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

Del denne side: