Åbningsfest i Egå, Ringkøbing, Thisted og Svendborg søndag d. 21. oktober19. oktober 2018

En nyttig sækkevogn til alt det tunge, en stak loftplader i træbeton for god akustik eller masser af maling til lavpris til at friske boligen op med. Fyld vognen, bilen eller traileren op, for du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til 4 x åbningsfest med lagkage og lutter gode lavprisvarer søndag den 21. oktober på Vilhelmsborgvej 17 i Thisted. Alle fire butikker er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. 

- Alle fire butikker er fyldt til randen med nye varer både inde og ude, og på åbningsdagen den 21. oktober holder vi åbent fra kl. 8 - 20 i Egå, Ringkøbing, Svendborg og Thisted. Der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af prisbillige varer, og vi glæder os bare ekstra meget til at indvie de nye store drive in's i Svendborg og Thisted, fortæller Lars Vodstrup Pedersen, der er butikschef i Thisted.

Åbningsfest i Ringkøbing, Egå, Svendborg og Thisted

Lave priser og høje vækstmål
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og adm. direktør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden. Renoveringen af butikken i Ringkøbing og flytningen af butikkerne i Egå, Svendborg og Thisted er desuden en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden, som i dag tæller 118 butikker i Danmark. Vi ser også meget frem til at åbne op for portene til de to varegårde i Svendborg og Thisted, hvor vi tester drive in formatet af for første gang i jem & fix regi.


Om jem & fix
jem & fix er et moderne lavpris byggemarked i vækst med over 1700 medarbejdere fordelt på 118 butikker i Danmark med hovedkontor i Vejle, 46 butikker med 400 medarbejdere i Sverige og 4 butikker i Norge med 50 medarbejdere.
Vi skærer alle fordyrende omkostninger væk for at sikre kunden den laveste pris. Vi er lokalt forankrede med mange butikker, og vi indretter vores butikker ens og overskueligt, så vores kunder nemt kan finde varerne og udøve høflig selvbetjening.

Del denne side: