rekrutteringsdagen_hovedfilm.png

Søg ind på elevholdet

Faglig og personlig udvikling

Interesserer du dig for salg, service og samarbejdet med andre? Du får mulighed for at gøre karriere i en spændende branche. Start din karriere som elev i jem & fix. Vi investerer i gode hoveder, der kan drive det succesfulde koncept videre. Vi styrker din faglige og personlige udvikling i et karriereforløb, mens du er hos os.

Vi vægter din personlighed højt. Du arbejder selvstændigt og hurtigt med et smil. Du trives med tempo, og du yder dit bedste hver dag. Vi søger dig, der er en initiativrig og åben teamplayer, som er fuld af energi og har lysten og motivationen til at få mest muligt ud af din uddannelse - både i butikken og på skoleopholdene. Har du også en stærk passion for salg og kundeservice, stortrives i et miljø med højt tempo, er åben og ærlig i din feedback og kommunikation med kollegaer og leder samt elsker detailbranchen og har drive til at udvikle dig selv og din karriere sammen med jem & fix, så er det lige dig, vi mangler.

 

Adgangskrav til elevuddannelsen

For at blive elev i jem & fix skal du som minimum have bestået EUD eller EUX Business på en handelsskole med retning Detail.
Har du en HHX skal du tage et 5 ugers GF2-forløb , og har du en STX, HTX eller HF skal du tage et 10 ugers GF2-forløb på en handelsskole for at blive elev.

 

Der er elevopstart pr. 1. september 2020. Ansøgningsfrist d. 16. februar 2020.

Vil du vide mere?

 

Kontakt HR på:
Tlf.: 76 41 35 00
Mail: elevplads@jemfix.com

Følg vores elevside på