Matthias

jem & fix Skive

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

 Jeg arbejdede allerede i jem & fix, inden jeg startede som elev. Jeg var rigtig glad for mit arbejde og den butik, jeg arbejdede i. de fremtidsmuligheder, som uddannelsen giver, betyder også meget for mig.

Hverdagen

 Det fede ved jem & fix er, at jeg altid bliver motiveret på mit arbejde, og at man tør at give mig ansvar. Jeg får f.eks. mine egne ansvarsområder, som jeg regelmæssigt skal følge op på, hvilket er rigtigt spændende at arbejde med. Det gode sammenhold, som man får med sine kollegaer, gør hverdagen sjov, og at dagene ikke altid er ens er fedt. 

Personlig udvikling

 Jeg har arbejdet hos jem & fix i seks år nu, og det er fedt, at jeg hele tiden flytter mig både personligt og fagligt. Før var jeg meget den generte type, men når man snakker med kunder hver dag, så kommer man så småt ud af boksen og tør komme mere frem i skoene. Det at snakke med kunder, vil jeg ikke kunne undvære. Det har også hjulpet mig mere i mit private liv, hvor jeg er mere fremtrædende, end jeg før har været.

Fremtiden

 Jeg har lavet en fem års plan om, at jeg gerne vil være butikschef. Så når jeg er færdig som elev, så vil jeg være souschef, og så i løbet af de næste fem år, bliver jeg forhåbentligt butikschef. Det fede er, at hvis man også har mulighed for at udvikle sig. Og så kan det sagtens lade sig gøre.

Nicklas

jem & fix Hobro

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

 Jeg ville gerne ud og arbejde et sted, hvor jeg kunne røre mig meget. Jeg arbejdede i jem & fix i forvejen, og jeg erfarede tidligt, at uddannelsen er en hurtig vej til ansvar og en lederstilling, hvilket tiltrak mig rigtig meget.

Hverdagen

 Det er et arbejde, hvor der altid er gang i den, og det synes jeg er fedt. Man får lov til at gøre alt, og samtidig får man en masse udfordringer, som er med til at udvikle en. Der er en masse frihed under ansvar, og jeg er glad for at få frie tøjler til at prøve mine egne idéer af. Hverdagene ligner ikke hinanden, og der sker altid noget nyt.

Personlig udvikling

 Jeg lærer mest af at få lov til at lave ting i praksis. Det, vi lærer på skoleopholdene, kan vi også bruge i praksis, hvilket er rigtig fedt. I løbet af min elevtid er jeg også blevet meget mere resultatorienteret, og jeg er blevet bedre til at tage beslutninger. Jeg har lært, at sige min mening og at den betyder noget i stedet for at gå og tænke over det.

Fremtiden

 Jeg synes, det er et mega spændende arbejde, og jeg kunne godt tænke mig at blive souschef. Jeg synes, det er fedt, at det handler om at arbejde sig op og gøre sig bemærket. Jeg tror på, at hvis jeg giver det en skalle, så skal det nok gå.

Daniel

jem & fix Aabybro

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

Jeg havde nogle venner, som talte rigtigt godt om uddannelsen, og de anbefalede mig at søge. Da jeg læste mere om uddannelsen lød den spændende, og så søgte jeg.

Hverdagen

 Det, der betyder mest for mig, er de gode kollegaer. De er med til at gøre min dag i jem & fix meget bedre og giver mig lyst til at tage fat i hverdagen. Jeg elsker desuden nye udfordringer, og det kan man bestemt sige, at du får i jem & fix. Det er fedt at få lov til at arbejde hårdt og bevæge min krop på arbejdet. Jeg er også glad for, at jeg får lov til at være kreativ og arbejde med mine egne opgaver. Det er frihed under ansvar, og det elsker jeg.

Personlig udvikling

 Jeg har udviklet mig meget som person, efter jeg er begyndt at arbejde i jem & fix. Det er kommet bag på mig, hvor meget jeg har lært i løbet af min elevtid. Jeg har virkelig lært en masse fagligt om, hvordan en butik fungerer, men også om de ting, vi sælger. Jeg synes, det er så fedt, at man kan blive mere i jem & fix end bare elev, og at der er mulighed for andet job i kæden efter ens elevtid.

Fremtiden

 Jeg håber på, at jeg kan få lov til at blive i jem & fix efter endt elevtid. Jeg ved ikke helt endnu, om det skal være som butikschef, men jeg vil gerne fortsætte her, fordi der er så meget ansvar og frihed. Det er en dejlig arbejdsplads.

Tina

jem & fix Vordingborg

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?   

 Jeg var ansat i jem & fix, inden jeg blev elev. Jeg var rigtig glad for mine kollegaer og mit arbejde. Det sociale betyder rigtig meget, og det var derfor, jeg valgte at søge ind som elev.

Hverdagen   

 En dag med glade kunder og gode kollegaer er noget, som kan gøre min dag god og gåre mig glad. Den kundekontakt, du får i en butik, vill jeg slet ikke være foruden. Vi har mange, som kommer igen, så man får et forhold til dem. Jeg får f.eks. tit at vide, hvilke nye projekter du nu skal i gang med, og på den måde lærer man kunderne lidt at kende.

Personlig udvikling   

 Jeg har været i jem & fix i tre år, så jeg kendte til tingene, men efter jeg er blevet elev, og det er min hverdag, føler jeg virkelig, at jeg er blevet mere selvstændig og tror mere på mig selv. At jeg kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med kollegaerne er noget, som har stor betydning for mig.

Fremtiden   

 Jeg vil rigtig gerne fortsætte i jem & fix, da jeg virkelig er glad for mit arbejde og kundekontakten.

Vil du vide mere?

 

Kontakt 

Solveig Petersen
HR assistent og elevansvarlig
Tlf.: 76 41 35 00

Følg vores elevside på