bliv-en-del-af-et-staerkt-hold.png

Mød nogle af vores elever

Andreas

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

Der opstod en mulighed for at jeg kunne komme til samtale ved jem & fix. Jeg fik et rigtigt godt indtryk af butikken, samt konceptet. De fremtidsmuligheder som man får ud af elevuddannelsen motiverede mig endnu mere.

Hverdagen

 jem & fix er et arbejde, hvor er hele tiden sker noget. Et sted hvor jeg møder nye udfordringer dagligt. Jeg er altid motiveret når jeg møder op på arbejde, fordi min butik tør at give mig noget ansvar, som giver mig mulighed for at bevise samt udvikle mig. Det er fantastisk at møde op på arbejde, hvor man har et godt sammenhold. Der er altid godt humør, hvilket gør hverdagen sjovere, som er med til at give en gennemført og positiv dag.

Personlig udvikling

 Jeg har på den relative korte tid i jem & fix rykket mig meget. Jeg er blevet langt mere udadvendt, hvor jeg førhen har været typen der lige trådte et skridt tilbage. Jeg er blevet langt mere struktureret, mens jeg er blevet bedre til at tage ansvar. Det dejlige er at man får mulighed for at gå forrest. Jeg er allerede nu blevet klogere på hvad vi sælger. Jeg har aldrig rigtig været typen, som har ordnet tingene selv. Men efter jeg er startet i jem & fix har jeg udviklet mig til en person som gør det selv.

Fremtiden

 Mit første mål er at klare min elevtid så godt som muligt. Derefter håber jeg på at jeg kan fortsætte i jem & fix, da jeg syntes det er en skøn arbejdsplads og det er et sted jeg kan udvikle mig. Jeg håber på jeg en dag kan kalde mig butikschef, så det er hvad jeg kæmper for.

Bliv elev i jem & fix

Mia

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

  Jeg havde hørt en del om hvordan der var at arbejde i jem & fix fra min kære onkel, som selv er butikchef i butikken i Aars, så det fik mig til at få lyst til at søge ind. Efter jeg så selv har oplevet hvordan det er at arbejde her, er jeg slet ikke i tvivl om at det er det rigtige valg jeg har fortaget mig. Jem&fix står både for godt sammenhold, godt koncept og et udfordrende, men sjovt arbejde som man udføre i butikken.
Ikke nok med at jeg går og laver det jeg godt kan lide til dagligt, så får jeg også en karriere ud af det. Det kan ikke være mere fantastisk.

Hverdagen

I løbet af ens hverdag kommer man ud for nogle forskellige udfordringer i butikken, som alle og enhver giver en et ansvar og udvikler en.
Hvis man ligesom mig, ikke kan sidde stille, så er jem & fix et fantastisk sted at arbejde! Man bevæger sig konstant og bruger enhver muskel i kroppen.

Personlig udvikling

Den måde jem & fix har udviklet mig personligt på er, at jeg er blevet mere ansvarsbevidst. Forhen var jeg også tilbageholdende, nu tør jeg sige min mening og være mere åben over for alle og alt.
jem & fix har hjulpet mig med at blive mere bevidst om hvordan man holder en butik kørende og salgsklar.

Fremtiden

Jeg vil gerne blive indenfor jem & fix efter mit elevforløb, og jeg ser da gerne at jeg går hen og bliver butikchef på et tidspunkt.

Bliv elev i jem & fix

Dennis

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

  Jeg startede i jem og fix som virksomhedspraktikant og derefter arbejde jeg mig til en elevplads i butikken. Der er også rigtig mange muligheder når man er elev i jem og fix.

Hverdagen

Det fedeste ved arbejdet det er man får utrolig meget ansvar allerede fra start af, det gør også man er virkelig motiveret for at leverer et godt stykke arbejde. Sammenholdet i butikken er også en unik ting. Det gør det også sjovere at komme på arbejde hverdag.

Personlig udvikling

Jeg har været i jem og fix ca. 9 måneders tid. Det har lært mig at være mere udadvendt tør at sige noget mere end jeg ellers gør normalt


Fremtiden

Sådan et personligt mål er at jeg ca. om 5 års tid har en stilling som enten 3. nøgle eller souschef i en jem og fix butik.

Bliv elev i jem & fix

Elise

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

Jeg havde hørt omkring elevuddannelsen og hvilke fremtidsmuligheder det ville give mig hvilke lød spændende. Samtidig er jeg glad for at være fysisk aktiv, hvilke jeg er hver dag i jem & fix

Hverdagen

Det bedste ved min hver dag er mine kollegaer og det sammenhold vi har. Jeg har min eget ansvarsområde, hvilket er spændende og udfordrerne og ofte, når jeg kommer på arbejde ,står jeg over for en ny udfordring, og dagene minder aldrig, om den jeg havde i går! Kundekontakten og de forskellige arbejdsopgaver er en positiv variation af hverdagen!

Personlig udvikling

Ved at være i jem og fix lærer jeg på en helt anden måde, end hvad jeg gjorde på skolebænken. Det med man selv har et ansvar og lærer det praktiske, er en super god måde at lære på for mig. Det med man selv har et ansvar og skal træffe sine egne beslutninger, er min største personlige udvikling.


Fremtid
I min fremtid har jeg en drøm om at få en karriere som souschef og på længere sigt, butikschef i jem & fix, hvilke jeg ikke ser som en umulig drøm, da jem & fix er en kanon mulighed for en karriere, hvis man giver den hele armen og gør sig bemærket.

Bliv elev i jem & fix

Matthias

Fra elev til leder

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

 Jeg arbejdede allerede i jem & fix, inden jeg startede som elev. Jeg var rigtig glad for mit arbejde og den butik, jeg arbejdede i. de fremtidsmuligheder, som uddannelsen giver, betyder også meget for mig.

Hverdagen

 Det fede ved jem & fix er, at jeg altid bliver motiveret på mit arbejde, og at man tør at give mig ansvar. Jeg får f.eks. mine egne ansvarsområder, som jeg regelmæssigt skal følge op på, hvilket er rigtigt spændende at arbejde med. Det gode sammenhold, som man får med sine kollegaer, gør hverdagen sjov, og at dagene ikke altid er ens er fedt. 

Personlig udvikling

 Det er fedt, at jeg hele tiden flytter mig både personligt og fagligt. Før var jeg meget den generte type, men når man snakker med kunder hver dag, så kommer man så småt ud af boksen og tør komme mere frem i skoene. Det at snakke med kunder, vil jeg ikke kunne undvære. Det har også hjulpet mig mere i mit private liv, hvor jeg er mere fremtrædende, end jeg før har været. Nu er jeg i gang med at uddanne mig til butikschef i traineeforløbet hos jem & fix.

Fremtiden

 Da jeg var elev fik jeg lavet en fem års plan om, at jeg gerne vil være butikschef. Så da jeg blev færdig som elev, blev jeg souschef, og er nu i gang med uddannelsesforløbet til at blive butikschef. Det fede er, at man har mulighed for at udvikle sig. Og det kan sagtens lade sig gøre.

Matthias

fra-elev-til-leder.png (1)

Vil du vide mere?

 

Kontakt 

Solveig Petersen
HR assistent og elevansvarlig
Tlf.: 76 41 35 00

Følg vores elevside på