Andreas

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

Der opstod en mulighed for at jeg kunne komme til samtale ved jem & fix. Jeg fik et rigtigt godt indtryk af butikken, samt konceptet. De fremtidsmuligheder som man får ud af elevuddannelsen motiverede mig endnu mere.

Hverdagen

 jem & fix er et arbejde, hvor er hele tiden sker noget. Et sted hvor jeg møder nye udfordringer dagligt. Jeg er altid motiveret når jeg møder op på arbejde, fordi min butik tør at give mig noget ansvar, som giver mig mulighed for at bevise samt udvikle mig. Det er fantastisk at møde op på arbejde, hvor man har et godt sammenhold. Der er altid godt humør, hvilket gør hverdagen sjovere, som er med til at give en gennemført og positiv dag.

Personlig udvikling

 Jeg har på den relative korte tid i jem & fix rykket mig meget. Jeg er blevet langt mere udadvendt, hvor jeg førhen har været typen der lige trådte et skridt tilbage. Jeg er blevet langt mere struktureret, mens jeg er blevet bedre til at tage ansvar. Det dejlige er at man får mulighed for at gå forrest. Jeg er allerede nu blevet klogere på hvad vi sælger. Jeg har aldrig rigtig været typen, som har ordnet tingene selv. Men efter jeg er startet i jem & fix har jeg udviklet mig til en person som gør det selv.

Fremtiden

 Mit første mål er at klare min elevtid så godt som muligt. Derefter håber jeg på at jeg kan fortsætte i jem & fix, da jeg syntes det er en skøn arbejdsplads og det er et sted jeg kan udvikle mig. Jeg håber på jeg en dag kan kalde mig butikschef, så det er hvad jeg kæmper for.

Bliv elev i jem & fix

Mia

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

  Jeg havde hørt en del om hvordan der var at arbejde i jem & fix fra min kære onkel, som selv er butikchef i butikken i Aars, så det fik mig til at få lyst til at søge ind. Efter jeg så selv har oplevet hvordan det er at arbejde her, er jeg slet ikke i tvivl om at det er det rigtige valg jeg har fortaget mig. Jem&fix står både for godt sammenhold, godt koncept og et udfordrende, men sjovt arbejde som man udføre i butikken.
Ikke nok med at jeg går og laver det jeg godt kan lide til dagligt, så får jeg også en karriere ud af det. Det kan ikke være mere fantastisk.

Hverdagen

I løbet af ens hverdag kommer man ud for nogle forskellige udfordringer i butikken, som alle og enhver giver en et ansvar og udvikler en.
Hvis man ligesom mig, ikke kan sidde stille, så er jem & fix et fantastisk sted at arbejde! Man bevæger sig konstant og bruger enhver muskel i kroppen.

Personlig udvikling

Den måde jem & fix har udviklet mig personligt på er, at jeg er blevet mere ansvarsbevidst. Forhen var jeg også tilbageholdende, nu tør jeg sige min mening og være mere åben over for alle og alt.
jem & fix har hjulpet mig med at blive mere bevidst om hvordan man holder en butik kørende og salgsklar.

Fremtiden

Jeg vil gerne blive indenfor jem & fix efter mit elevforløb, og jeg ser da gerne at jeg går hen og bliver butikchef på et tidspunkt.

Bliv elev i jem & fix

Dennis

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

  Jeg startede i jem og fix som virksomhedspraktikant og derefter arbejde jeg mig til en elevplads i butikken. Der er også rigtig mange muligheder når man er elev i jem og fix.

Hverdagen

Det fedeste ved arbejdet det er man får utrolig meget ansvar allerede fra start af, det gør også man er virkelig motiveret for at leverer et godt stykke arbejde. Sammenholdet i butikken er også en unik ting. Det gør det også sjovere at komme på arbejde hverdag.

Personlig udvikling

Jeg har været i jem og fix ca. 9 måneders tid. Det har lært mig at være mere udadvendt tør at sige noget mere end jeg ellers gør normalt


Fremtiden

Sådan et personligt mål er at jeg ca. om 5 års tid har en stilling som enten 3. nøgle eller souschef i en jem og fix butik.

Bliv elev i jem & fix

Elise

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

Jeg havde hørt omkring elevuddannelsen og hvilke fremtidsmuligheder det ville give mig hvilke lød spændende. Samtidig er jeg glad for at være fysisk aktiv, hvilke jeg er hver dag i jem & fix

Hverdagen

Det bedste ved min hver dag er mine kollegaer og det sammenhold vi har. Jeg har min eget ansvarsområde, hvilket er spændende og udfordrerne og ofte, når jeg kommer på arbejde ,står jeg over for en ny udfordring, og dagene minder aldrig, om den jeg havde i går! Kundekontakten og de forskellige arbejdsopgaver er en positiv variation af hverdagen!

Personlig udvikling

Ved at være i jem og fix lærer jeg på en helt anden måde, end hvad jeg gjorde på skolebænken. Det med man selv har et ansvar og lærer det praktiske, er en super god måde at lære på for mig. Det med man selv har et ansvar og skal træffe sine egne beslutninger, er min største personlige udvikling.


Fremtid
I min fremtid har jeg en drøm om at få en karriere som souschef og på længere sigt, butikschef i jem & fix, hvilke jeg ikke ser som en umulig drøm, da jem & fix er en kanon mulighed for en karriere, hvis man giver den hele armen og gør sig bemærket.

Bliv elev i jem & fix

Matthias

jem & fix Skive

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

 Jeg arbejdede allerede i jem & fix, inden jeg startede som elev. Jeg var rigtig glad for mit arbejde og den butik, jeg arbejdede i. de fremtidsmuligheder, som uddannelsen giver, betyder også meget for mig.

Hverdagen

 Det fede ved jem & fix er, at jeg altid bliver motiveret på mit arbejde, og at man tør at give mig ansvar. Jeg får f.eks. mine egne ansvarsområder, som jeg regelmæssigt skal følge op på, hvilket er rigtigt spændende at arbejde med. Det gode sammenhold, som man får med sine kollegaer, gør hverdagen sjov, og at dagene ikke altid er ens er fedt. 

Personlig udvikling

 Jeg har arbejdet hos jem & fix i seks år nu, og det er fedt, at jeg hele tiden flytter mig både personligt og fagligt. Før var jeg meget den generte type, men når man snakker med kunder hver dag, så kommer man så småt ud af boksen og tør komme mere frem i skoene. Det at snakke med kunder, vil jeg ikke kunne undvære. Det har også hjulpet mig mere i mit private liv, hvor jeg er mere fremtrædende, end jeg før har været.

Fremtiden

 Jeg har lavet en fem års plan om, at jeg gerne vil være butikschef. Så når jeg er færdig som elev, så vil jeg være souschef, og så i løbet af de næste fem år, bliver jeg forhåbentligt butikschef. Det fede er, at hvis man også har mulighed for at udvikle sig. Og så kan det sagtens lade sig gøre.

Nicklas

jem & fix Hobro

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

 Jeg ville gerne ud og arbejde et sted, hvor jeg kunne røre mig meget. Jeg arbejdede i jem & fix i forvejen, og jeg erfarede tidligt, at uddannelsen er en hurtig vej til ansvar og en lederstilling, hvilket tiltrak mig rigtig meget.

Hverdagen

 Det er et arbejde, hvor der altid er gang i den, og det synes jeg er fedt. Man får lov til at gøre alt, og samtidig får man en masse udfordringer, som er med til at udvikle en. Der er en masse frihed under ansvar, og jeg er glad for at få frie tøjler til at prøve mine egne idéer af. Hverdagene ligner ikke hinanden, og der sker altid noget nyt.

Personlig udvikling

 Jeg lærer mest af at få lov til at lave ting i praksis. Det, vi lærer på skoleopholdene, kan vi også bruge i praksis, hvilket er rigtig fedt. I løbet af min elevtid er jeg også blevet meget mere resultatorienteret, og jeg er blevet bedre til at tage beslutninger. Jeg har lært, at sige min mening og at den betyder noget i stedet for at gå og tænke over det.

Fremtiden

 Jeg synes, det er et mega spændende arbejde, og jeg kunne godt tænke mig at blive souschef. Jeg synes, det er fedt, at det handler om at arbejde sig op og gøre sig bemærket. Jeg tror på, at hvis jeg giver det en skalle, så skal det nok gå.

Daniel

jem & fix Aabybro

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

Jeg havde nogle venner, som talte rigtigt godt om uddannelsen, og de anbefalede mig at søge. Da jeg læste mere om uddannelsen lød den spændende, og så søgte jeg.

Hverdagen

 Det, der betyder mest for mig, er de gode kollegaer. De er med til at gøre min dag i jem & fix meget bedre og giver mig lyst til at tage fat i hverdagen. Jeg elsker desuden nye udfordringer, og det kan man bestemt sige, at du får i jem & fix. Det er fedt at få lov til at arbejde hårdt og bevæge min krop på arbejdet. Jeg er også glad for, at jeg får lov til at være kreativ og arbejde med mine egne opgaver. Det er frihed under ansvar, og det elsker jeg.

Personlig udvikling

 Jeg har udviklet mig meget som person, efter jeg er begyndt at arbejde i jem & fix. Det er kommet bag på mig, hvor meget jeg har lært i løbet af min elevtid. Jeg har virkelig lært en masse fagligt om, hvordan en butik fungerer, men også om de ting, vi sælger. Jeg synes, det er så fedt, at man kan blive mere i jem & fix end bare elev, og at der er mulighed for andet job i kæden efter ens elevtid.

Fremtiden

 Jeg håber på, at jeg kan få lov til at blive i jem & fix efter endt elevtid. Jeg ved ikke helt endnu, om det skal være som butikschef, men jeg vil gerne fortsætte her, fordi der er så meget ansvar og frihed. Det er en dejlig arbejdsplads.

Vil du vide mere?

 

Kontakt 

Solveig Petersen
HR assistent og elevansvarlig
Tlf.: 76 41 35 00

Følg vores elevside på