Multikant standard grå TP 15/21 udvendigt hjørne

Varenr.: 9048025

139,00/stk
  • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
  • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.
  • Multikant TP 15/21 udvendigt hjørne med lige kanter, og den er grå
  • Har en skrå kant og er velegnet til kantafslutninger
  • Stenen har en længde på 21 cm, bredde på 14 cm og en højde på 15 cm
  • Der er 36 stk. på en palle
  • Levering kun til fastland og brofaste øer
  • 169 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Der betales 169 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Multikant TP 15/21 standard til udvendigt hjørne

Multikant er et godt valg, hvis du vil skabe afgrænsninger i din belægning. Den har samme modulmål som herregårdssten og hjertingsten, og du kan bruge den omkring din belægning og som kantsikring i fx indkørslen. Denne sten er en TP 15/21, som har en skrå kant. Den er velegnet til kantafslutninger fx fra et bed og ud mod en belægning, og denne bruges som udvendigt hjørne. Denne udgave er med lige kanter, og den er grå. Den har en længde på 21 cm, bredde på 14 cm og højde på 15 cm.

Der findes flere sten i Multikant-serien. Den fås i den rustikke udgave med brudte kanter og i denne standard-udgave med glat overflade. Du kan få hele sten og sten i 2/3 størrelse samt en flex-line udgave til buer og sving. Det giver dig mulighed for at skabe den helt rette belægning.

Du finder alle Multikant sten under læ- & støttemure.

Antal på en palle

  • Antal sten pr. palle: 36 stk.

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

  • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.

Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Specifikationer

Bredde 14 cm
Højde 15 cm
Længde 21 cm
Antal pr. palle 36 stk.
Farve Grå
Model Multikant
Mærke RBR
Type Støttemur
Variant TP15 hjørne standard

Mix belægningssten