MTD sprøjte til havetraktor 95 liter

Varenr.: 9026182

MTD sprøjte til havetraktor 95 liter

Varenr.: 9026182
  • Giv haven vand eller gødning med denne sprøjte fra MTD
  • Passer til havetraktorer med anhænger - også fra andre brands end MTD
  • Monteres på trækket og tilsluttes havetraktorens batteri, og pumpen kan tændes og slukkes på kontakten, så du kan slukke, når den ikke er i brug
  • Med spredebom og sprøjtelanse med slange på 3,9 meter
  • Beholderen kan rumme 95 liter
7899.00

Varebeskrivelse

Sprøjte til vand eller gødning i haven

Giv haven vand eller sprøjt flydende gødning eller insektmidler i haven med denne sprøjte fra MTD. Der er to måde at sprøjte på, og du kan bruge enten spredebommen eller slangen med lanse. Der er en skifteventil, som gør det nemt at ændre fra bom til sprøjtelanse. Spredebommen har en spredebredde på 2 meter, mens sprøjtelansen kan sprøjte op til 7 meter. Den er justerbar og kan give et fint sprøjt (til roser/planter) eller en hård stråle (buske, træer). Sprøjtelansen har en 3,9 meter lang slange.

Tilsluttes havetraktorens batteri

Pumpen i sprøjten tilkobles havetraktorens batteri, og pumpen er en 12 V-pumpe med on/off kontakt. Du kan dermed slå pumpen fra, når den ikke er i brug, så du ikke dræner batteriet på havetraktoren. Når du har brugt sprøjten til at sprede gødning, insektmidler eller andre kemikalier, skal den rengøres. Det er både beholder og pumpe, der skal skylles igennem med rent vand efter brug. Der er en aftapningsprop i bunden af beholderen, som gør den nem at rengøre. Tyngdepunktet ligger lavt på sprøjten, så selvom beholderen er tømt, kører den stabil.

Beholderen kan rumme 95 liter, og den er lavet i kraftig polyester. Sprøjten sættes fast på havetraktorens anhænger, og den passe til alle havetraktorer med træk - også fra andre brands end MTD.

 

Modelnummer: 190-537-000

 

Du finder vores udvalg af havetraktorer her.

MTD-logo

Specifikationer

Type Værdi
Mærke MTD
Produkttype Sprøjte

Dokumentation