MTD Optima 38 VO vertikalskærer og plænelufter

Varenr.: 9047398

MTD Optima 38 VO vertikalskærer og plænelufter

Varenr.: 9047398
  • MTD Optima 38 VO vertikalskærer og plænelufter for at friske græsplænen op
  • Den har en arbejdsbredde på 38 cm og kan indstilles i 6 højder
  • Velegnet til haver op til 1500 m²
  • Opsamler på 50 liter
  • Kraftig MTD ThorX 55 H benzinmotor på 4,0 kW
  • Medfølger tænder til vertikalskærer samt plænelufter kit, som let kan skiftes uden brug af værktøj
4399.00

Varebeskrivelse

MTD Optima 38 VO vertikalskærer og plænelufter til haver op til 1500 m²

Med MTD Optima 38 VO får du 2 maskiner i én: Vertikalskærer og plænelufter. Med den kan give græsplænen luft og fjerne mos, så du får en flottere græsplæne. Maskinen er en del af MTD Optima-serien, som kombinerer en lav vægt med stor effektivitet, og det er den ideelle løsning til en god vedligeholdelse af græsplænen. Som sagt får du 2 funktioner med maskinen:

  • Vertikalskærer: Optima 38 VO er monteret med faste tænder (16 knive) til vertikalskæring, hvor mos og gammelt græs bliver skåret væk, mens skæreknivene trænger ned i jorden og lufter græsplænen. Det gør, at plænen kan optage næringsstoffer og få nyt liv. Vertikalskæring er hårdt for plænen, og det anbefales at gøre en gang om foråret (april/maj) og en gang om efteråret (oktober), hvor plænen stadig kan nå at komme sig, så den bliver flot grøn. Det anbefales at gøde græsplænen efter vertikalskæringen og eventuelt så nyt græs, hvis der er for lidt tilbage.  
  • Plænelufter: Der medfølger også et plænelufter kit, som kan skiftes uden brug af værktøj. Luftningen foregår ved, at skæreværket roterer og kæmmer plænen, så græsplænen bliver luftet. Under luftningen kradses jordens overflade op, så vandet kan trænge ned i jorden. Luftningen kan ske i hele vækstperioden.

Det afklippede og afrevne mos ender i opsamleren, hvis den er monteret. Opsamleren er på 50 liter. Vertikalskæreren/plænelufteren har en arbejdsbredde på 38 cm, 6 højder (0-15 mm) og en kraftig benzinmotor på 4,0 kW/179 cm³ MTD ThorX 55 H med 3500 omdrejninger. Den er velegnet til haver op til 1500 m². Det anbefales at bruge SAE 10W-30 motorolie (fx varenr. 9045671). Den bruger blyfri benzin.

For- og baghjul måler 20 cm. Håndtaget er ergonomisk og har 2 positioner. Det kan justeres i højden og foldes sammen, så den fylder mindre ved opbevaring.

MTD-logo

Specifikationer

Type Værdi
Motor 179 m³
Klippebredde 38 cm
Drivmiddel Benzin
Mærke MTD
Produkttype Vertikalskærer/plænelufter

Info & guides