MTD Optima 35 VO vertikalskærer og plænelufter

Varenr.: 9047397

MTD Optima 35 VO vertikalskærer og plænelufter

Varenr.: 9047397
  • MTD Optima 35 VO vertikalskærer og plænelufter for at friske græsplænen op
  • Den har en arbejdsbredde på 35 cm og kan indstilles i 6 højder
  • Opsamler på 45 liter
  • Kraftig MTD ThorX 35 H benzinmotor på 2,4 kW
  • Medfølger tænder til vertikalskærer samt plænelufterkit, som let kan skiftes uden brug af værktøj
3987.00

Varebeskrivelse

MTD Optima 35 VO vertikalskærer og plænelufter

MTD Optima 35 VO er en vertikalskærer og plænelufter i én maskine, og med den kan du give græsplænen luft og fjerne mos, så du får en flottere plæne. MTD Optima-serien kombinerer lille vægt med en stor effektivitet og er den ideelle løsning til den rigtige vedligeholdelse af græsplæner. En vertikalskærer/plænelufter fjerner blandt andet mos og lufter plænen, så den får nyt liv. Du får:

  • Vertikalskærer: Den er monteret med faste tænder til vertikalskæring, og der er 15 knive på den. Ved vertikalskæring bliver mos og gammelt græs skåret væk og ender i den 45 liter store opsamler. Under skæringen trænger skæreknivene ned i jorden og sørger for, at græsplænen bliver luftet og i stand til at optage næringsstoffer. Det anbefales at vertikalskære en gang om foråret (april/maj) og en gang om efteråret (oktober). Efter vertikalskæringen anbefales det at gøde plænen og eventuelt så nyt græs, hvis der er for lidt tilbage.
  • Plænelufter: Med til vertikalskæreren følger et plænelufter kit, som let kan skiftes uden brug af værktøj. Luftningen foregår ved, at skæreværket roterer og kæmmer plænen, så græsplænen bliver luftet. Mosset ender i opsamleren, og under luftningen kradses jordens overflade op, så vandet bedre kan trænge ned i jorden. Luftning kan ske i hele vækstperioden.

Optima 35 VO er med en kraftig benzinmotor på 2,4 kW/123 cm³ MTD ThorX 35 H med 3500 omdrejninger, og den har en arbejdsbredde på 35 cm. Den har 6 forskellige indstillelige højder fra 0-15 mm. Den er velegnet til plæner på op til 1000 m². Det anbefales at bruge SAE 10W-30 motorolie (fx varenr. 9045671). Den bruger blyfri benzin.

For- og baghjulene måler 20 cm. Håndtaget er ergonomisk og har 2 positioner. Det kan justeres i højden og er foldbart, så den fylder mindre ved opbevaring.

MTD-logo

Specifikationer

Type Værdi
Motor 123 cm³
Klippebredde 35 cm
Drivmiddel Benzin
Mærke MTD
Produkttype Vertikalskærer/plænelufter

Info & guides