Det er desværre ikke muligt at betale med gavekort på webshoppen i øjeblikket. Vi arbejder på at udbedre problemet. 

Loctite Super Glue Precision Max

Varenr.: 9039270

69,50/stk
  • Loctite Super Glue Precision Max kan anvendes på mange forskellige overflader som fx porcelæn, metal, keramik og træ
  • Denne udgave hedder Precision Max, og applikatoren har en ekstra lang spids, som giver en maksimal præcision, når limen påføres
  • Gør det nemmere at påføre limen på svært tilgængelige steder
  • Limen tørrer gennemsigtigt op efter kort tid, og den er stødfast, vandfast og kan klare tunge belastninger
  • Stor flaske, der indeholder 10 gram

Loctite Super Glue Precision Max

Loctite Super Glue Precision Max kan bruges til de fleste overflader som fx porcelæn, metal, keramik, træ og papir. Det er en stærk universallim, som limer på få sekunder. Denne udgave af Loctite Super Glue hedder Precision Max og er med en ekstra lang spids, så det er nemmere at påføre limen på steder, der er svære at komme til. Den er også nemmere at påføre præcist. Flasken er desuden større end Precision-udgaven (varenr. 9512750) og indeholder 10 gram.

Loctite Super Glue Precision Max er stødfast og tåler tunge belastninger, ligesom den er vandfast, og dermed kan gå i opvaskemaskinen. Det er praktisk, hvis du har limet en skål eller tallerken. Limen er desuden varmebestandig fra -50° til +120°C, dog ikke ved vedvarende høje temperaturer. Den har en unik prop med anti-tilstopning, som forhindrer limen i at tørre i spidsen, så den altid er klar til brug.

Limen tørrer gennemsigtigt op og efterlader en usynlig fuge.
 

 


Vær opmærksom på, at dette produkt er faremærket:

Advarsel

Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage irritation af luftvejene. Cyanoacrylat. Farligt. Klæber til huden og øjnene på få sekunder. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå indånding af damp.

VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigeligt sæbe og vand. 

Loctite logo.jpg

Specifikationer

Indhold 10 gram
Mærke Loctite
Type Præcisionslim
Anvendelse Universal