Loctite Super Glue Brush-On

Varenr.: 9035804

59,75/stk 11.950,00 pr. kg
  • Loctite Super Glue Brush-On er en hurtigttørrende lim, som kan bruges på de fleste overflader fx porcelæn, metal, papir, træ og gummi
  • Udgaven hedder Brush-On og er med børsteapplikator, der gør det nemt at fordele limen på store overflader
  • Den er vandfast og stødfast og kan klare tunge belastninger
  • Indeholder 5 gram
Fleste butikker
Lagerstatus blev indlæst sidst: 11. jul 2020 18:51

Loctite Super Glue Brush-On

Loctite Super Glue Brush-On er en hurtigttørrende lim, som kan bruges på de fleste overflader fx porcelæn, metal, gummi, træ og papir. Denne udgave hedder Brush-On og er med en børsteapplikator, som man kender det fra en neglelak. Det gør det nemmere at fordele limen på store overflader. Med Brush-On børsteapplikator kan du præcist påføre limen, og den limer på sekunder. Den er vandfast og stødfast, og den kan tåle tunge belastninger. Den er varmebestandig fra -50°C til +120°C, dog ikke vedvarende høje temperaturer.

Flasken drypper ikke og giver en sikker opbevaring.

Indeholder 5 gram.
 

 


Vær opmærksom på, at dette produkt er faremærket:

Advarsel

Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage irritation af luftvejene. Cyanoacrylat. Farligt. Klæber til huden og øjnene på få sekunder. Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå indånding af damp.

VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigeligt sæbe og vand. 

Loctite logo.jpg

Specifikationer

Indhold 5 gram
Mærke Loctite
Type Sekundlim
Anvendelse Universal