Leifheit Airboard Medium strygebræt - 120 x 38 cm

Varenr.: 9049119

800,00/stk
  • Leifheit Airboard strygebræt gør din strygning nemmere og hurtigere
  • Holderen til strygejernet er aftageligt og kan flyttes rundt, så du kan bruge bagenden til at stryge skulderpartiernpå fx skjorter - det kaldes Shoulder Fit Compac
  • Strygebrættet er størrelse medium og måler 120 x 38 cm, og det er blåt
  • Nemt at folde sammen og flytte - og ideelt til ældre
Fås kun på webshop
Lagerstatus blev indlæst sidst: 15. jul 2020 10:22

Leifheit Airboard strygebræt gør strygningen hurtigere

Dette Airboard fra Leifheit gør din strygning hurtigere og nemmere. Det har et thermoreflect cover, som betyder, at der på indersiden er en speciel coating, som gør, at dampen bliver sendt tilbage igennem tøjet, når du stryger. Der kommer dermed mere damp igennem tøjet, og det gør strygningen hurtigere. Derudover er selve strygebrættet lavet i et specielt varmeisolerende materiale, som modsat normale metalstrygebræt optager varmen, og det gør også strygningen hurtigere.

Flytbar holder til strygejernet

Denne udgave af Leifheit Airboard strygebræt er medium, så det måler 120 x 38 cm, og det er blåt. Det har desuden Should Fit Compact, så bagenden af brættet er perfekt til at stryge skulderpartier på fx skjorter. Der er nemlig ikke en fast holder på enden af strygebrættet, som man ellers kender det. Den er flytbar, så du rent faktisk kan bruge enden.

Let at stille op og flytte - ideelt til ældre

Strygebrættets understel er lavet i meget robust metal, og højden kan justere fra 75-98 cm, så det passer til flere personer uanset højde. Det vejer kun 4 kg og er nemt at slå sammen og flytte rundt på. Derfor er det et ideelt strygebræt for ældre eller svage mennesker, som ikke har mange kræfter. Der er 5 års garanti.

Specifikationer

Type Strygebræt
Bruges til Strygning