Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

Ledvance SMART+ plug stikkontakt

Varenr.: 9054306

249,95/stk
  • Ledvance SMART+ plug er en stikkontakt, der gør det muligt at tilslutte almindelige lamper og lyskilder til dit Smart Home-system
  • Sættes i den normale kontakt og herefter tilsluttes fx lampe, som efterfølgende kan styres via Smart Home-systemet
  • Ved at slutte den til Smart Home-systemet kan du styre det tilsluttede som fx en lampe via app på telefonen
  • SMART+ plug'en virker kun sammen med en gateway i et eksisterende Smart Home-system, der bruger ZigBee Lightlink fx Philips Hue eller OSRAM LIGHTIFY
  • Stikkontakten er hvid og måler L63 x B58,5 x H58,5 mm
Fleste butikker
Lagerstatus blev indlæst sidst: 5. apr 2020 12:22

Ledvance SMART+ plug stikkontakt

Ledvance SMART+ plug er en stikkontakt, der gør det muligt at tilslutte almindelige lamper og lyskilder til dit Smart Home-system. SMART+ plug sættes i din normale kontakt, og herefter kan du tilslutte din lampe eller anden elektronik, som du vil kunne styre via dit Smart Home-system. 

Ledvance SMART+ plug virker kun sammen med en gateway i et eksisterende Smart Home-system, der bruger ZigBee Lightlink til trådløs transmission fx Philips Hue eller OSRAM LIGHTIFY. Kontakten er hvid, og den har følgende mål:

  • Længde: 63 mm
  • Bredde: 58,5 mm
  • Højde: 58,5 mm

Ledvance SMART+ intelligent styring af lyset

Ledvance SMART+ er en intelligent styring af belysningen i dit hjem. Systemet kan udvides med både pærer, kontakter og lamper, og du bruger en app på din telefon eller tablet til at styre lyset. Du kan fx indstille, hvornår lyset skal tænde, dæmpe belysningen og meget, meget mere. SMART+ kan også bruges som en indbrudsforebyggelse, da den kan indstilles til at tænde og slukke lyset tilfældigt, som var der nogen hjemme. 

Ledvance SMART+ pærer og stikkontakter anvendes med eksisterende Smart Home-systemer, der bruger ZigBee Lightlink til trådløs transmission. Ledvance oplyser, at SMART+ produkterne kan anvendes med Alexa Echo Plus/Show 2, Philips Hue, Deutsche Telekom Qivicon, Samsung SmartThings, Schwaiger HOME4YOU og OSRAM LIGHTIFY. Graden af kompatibilitet kan variere afhængig af system. 

Skal bruges med partner gateway og app

Det betyder, at stikkontakten kun fungerer ved brug af en partner gateway i et Smart Home-system (som de ovennævnte) sammen med en app på tablet eller smartphone. Der kræves desuden internetadgang for at kunne bruge den intelligente styring.

Specifikationer

Mærke Ledvance SMART+
Type Stikkontakt