Ledvance SMART+ remote

Varenr.: 9059007

25,00/stk
  • Ledvance SMART+ remote er en fjernbetjening til SMART+ systemet
  • Kan styre op 15 SMART+ produkter uden at bruge app
  • Kan dæmpe lyset eller tænde og slukke for det
  • Bruger 2 stk. AAA+batterier, som købes for sig
  • En del af Ledvance SMART+ belysningsserie, hvor lyset kan styres via Wifi med Ledvance's app, og som du også kan stemmestyre med Amazon Alexa og Google Assistent

Ledvance SMART+ remote

Ledvance SMART+ er smart belysning i hjemmet, og dette er en fjernbetjening i serien. Fjernbetjeningen kan styre op til 15 SMART+ produkter uden at bruge app'en. Med et klik kan du slukke og tænde lyset eller dæmpe det. Fjernbetjeningen bruger 2 stk. AAA-batterier, som købes for sig. Den har følgende mål: L130 x B37 x D14 mm. 

Ledvance SMART+ belysning til hele hjemmet

Ledvance SMART+ er en smart belysning, som giver dig mulighed for at styre belysningen i hjemmet via en app. Du kan også anvende Amazon Alexa eller Google Assistent. Med SMART+ kan du dæmpe lyset, slukke og tænde for det og på alle måder styre, hvordan lyset skal være. Er det en farvet pære, kan du også vælge farven. Det er ikke nødvendigt med andet end Wifi og SMART+ app'en, som findes til både iOS og Android - der skal hverken være en bridge eller gateway. Du sætter blot pæren i fatningen, downloader app'en, og så er du i gang. Du kan også kombinere med SMART+ fjernbetjening til at tænde og slukke samt dæmpe lyset. Til SMART+-serien findes også et plug, som sættes i stikkontakten, og du kan dermed styre alt elektronik, som sættes i. Her kan du slukke for fjernsynet, kaffemaskinen, eller hvad du har brug for. 

Specifikationer

Mærke Ledvance
Type Remote