Leca® Flora 4-16 mm - 10 liter

Varenr.: 9033162

Leca® Flora 4-16 mm - 10 liter

Varenr.: 9033162
  • Leca® Flora giver en naturlig fugtbalance til blomster og planter
  • Kan bruges i altankasser, blomsterkrukker og bede
  • Giver gode vækstforhold og skaber en naturlig fugtbalance
  • Leca® Flora kornene har en størrelse på 4-16 mm, og der er 10 liter i posen
59.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Leca® Flora giver naturlig fugtbalance til blomster

Få frodigere blomster og planter ved at blande Leca® Flora i plantejorden. Leca® Flora kan bruges i både altankasser, blomsterkrukker og haveanlæg. Ved at bruge Leca® Flora får planterødderne luft, de gør jorden let og holder på fugtigheden. Leca® Flora kan også bruges i krukker som dræn i bunden. Det gør krukken lettere og giver gode vækstforhold for blomsternes rødder, ligesom de også modvirker overvanding. Ligger du dem i toppen af krukker og potter formindskes udtørring.

Jordforbedring:

1 del Leca® flora blandet med 3 dele pottemuld eller spaghnum giver en god luftig blanding, der sikrer gode vækstbetingelser.

Dræn:

Et lag Leca® Flora i bunden af krukker/potter/altankasser giver planterødderne luft, modvirker overvanding og gør krukkerne lettere at flytte på.

Hvad er Leca® Flora?

Leca® Flora er lavet af fed plastisk ler, som brændes i roterovne, hvor det organiske materiale forsvinder, og leret bliver til små "korn". De består derefter af små luftceller med en hård skal af ler. De har en størrelse på 4-16 mm, og der er 10 liter i posen.

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 10 liter
Inde/ude Inde og ude
Type Leca kugler

Dokumentation